ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admin shorty.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Familia01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hocam merhaba peki bu çölde ban yiyenlerden tek Blacksura088 kaldı fazladan ceza yedigini dusunuyorum yardimci olurmusunuz @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
ban afı ne zaman olcak

görmedim yazdığın yorumu hemen hastamisin falan bu arada kendirci benim değil arkadasin cari haberin olsun.

Arkadaşının veya senin, Sen de hakaret ediyorsun oyunda arkadaşında hakaret ediyor kaç yaşındasın sen? Senin annen yaşında insanlar oynuyor bu oyunu hadi bizi boşver bize her türlü saygısızlığı sonuna kadar yapıyorsunuz biz sabır sabır sabır en sonunda patlayıp topluca banlıyoruz o insanlardan utanmıyorsunuz bunları yazarken bir de geliyorsunuz sebepsiz banlandık diye iyice çıldırtıyorsunuz adamı kaç tane konu açmışın

@Shorty; lSuNGuRBeYl isimli karekterim silindi. Yardımcı olur musun ?

Hocam merhaba peki bu çölde ban yiyenlerden tek Blacksura088 kaldı fazladan ceza yedigini dusunuyorum yardimci olurmusunuz @Shorty;

Blacksura088 Çöl ortasında pazar kurduğu için banlanmıştır ve artık hiçbir şekilde açılmayacaktır.

Ben sana hem arkadaşlarının aracılığı ile hem seninle konusarak bunu defalarca anlattım.

Çöl ortasında pazar kurmayı biz engellemiştik ancak sizin gibi uyanıklar savaş bölgesinden dışarı çıkıp pazar penceresini açık bırakarak çöl ortasına kadar yürüyüp orda pazar kurdukları için ve pazar kuranlara hiçbir şekilde vurulamadığı için ve saatlerce orada afk kalıp millet saatlerce oyuncu kesip kaya keserken siz bedavaya derece puanı aldınız.

Sizin cezanız çölde afk kalmak değil, biz çölde afk kalanları gördüğümüzde dc edip çok sık gördüğümüz oyuncular 15 - 30 gün banladık.

Ancak siz oyun hatasını kendi lehinize çevirip bunu kullanmaya devam ettiniz. Şu farkı artık anlayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri