Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Efekts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EviLShow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

çok boş konuşuyorsun neyin neye yaradıgını sen anlayamıyosun ben efektleri oyunda aktif ettiriyorum wsye eklemek isteyenler içinde zacqoleavenin paylaştıgı konunun linkini koymuşum,isteyen wsye ekler isteyen başka şeye ekler.

İstediğini yapar kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez neyi paylaştığını bilmiyorsun sadece onu belirttim efektlerin MilasMt2'ye ait olmadığını ben sana kanıtladım. Sen dahada inanmıyorsun benim elimden sana başka bişi gelmez.

İstediğini yapar kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez neyi paylaştığını bilmiyorsun sadece onu belirttim efektlerin MilasMt2'ye ait olmadığını ben sana kanıtladım. Sen dahada inanmıyorsun benim elimden sana başka bişi gelmez.
okk şimdi gidebilirsin

Efektler : MilasMT2"Aittir...

4bjW30.jpg

gZrvGL.jpg

############################################

wsye eklemek isteyenler buradan "ufak güncelleme"yazan yerden bakarak ekleyebilir :
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3307901-onayli-hp-sp-sistemi-zacqooleaven.html

Tekrar aratılır :
Kod:
def demirwsgame(self):

kod bloğu tamamen değiştirilir

Böyle yazıyor
def demirwsgame(self):

Ama bunu daha önce eklemiş galiba biz nere eklicez konuyu düzenleyip paylasırmısın ekleyemiyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri