Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
çok boş konuşuyorsun neyin neye yaradıgını sen anlayamıyosun ben efektleri oyunda aktif ettiriyorum wsye eklemek isteyenler içinde zacqoleavenin paylaştıgı konunun linkini koymuşum,isteyen wsye ekler isteyen başka şeye ekler.
İstediğini yapar kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez neyi paylaştığını bilmiyorsun sadece onu belirttim efektlerin MilasMt2'ye ait olmadığını ben sana kanıtladım. Sen dahada inanmıyorsun benim elimden sana başka bişi gelmez.
okk şimdi gidebilirsinİstediğini yapar kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez neyi paylaştığını bilmiyorsun sadece onu belirttim efektlerin MilasMt2'ye ait olmadığını ben sana kanıtladım. Sen dahada inanmıyorsun benim elimden sana başka bişi gelmez.
Efektler : MilasMT2"Aittir...
![]()
![]()
############################################
wsye eklemek isteyenler buradan "ufak güncelleme"yazan yerden bakarak ekleyebilir :
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3307901-onayli-hp-sp-sistemi-zacqooleaven.html
Tekrar aratılır :
Kod:
def demirwsgame(self):
kod bloğu tamamen değiştirilir
Böyle yazıyor def demirwsgame(self):
Ama bunu daha önce eklemiş galiba biz nere eklicez konuyu düzenleyip paylasırmısın ekleyemiyoz
bukadar düştünmü![]()
Üyelik tarihi19.01.2016Mesajlar1ElyM2 ServerKeithBahsedildi0 mesajdaRep Gücü0Rep Puanı 10
YENİ KATILDIM EviLShow
NEYİN KAFASINDASIN ?
kesin öyledir uza şimdi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)