BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

BlackDragonx61 |Emek |Ws'lik SF + |Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 400
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@Pelin Melek Aslan; dediklerinizi harfi harfine yaptım fakat chler acılırken game99 un altında falan yazı gecmıyor bos bir şekilde ilerliyorlar ve chler acılmıyor lısanssız game şart

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Pelin Melek Aslan; dediklerinizi harfi harfine yaptım fakat chler acılırken game99 un altında falan yazı gecmıyor bos bir şekilde ilerliyorlar ve chler acılmıyor lısanssız game şart

aynen öyle kardeşim 2 kere filesi sildim tekrar kurduk dediklerini harfi harfine yaptm acılmıyo kapalı chler.. bi yardım edecek yok mu be kos koca forumda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her şeyi de hazır beklemeyin. Biraz çabalayın armut piş ağzıma düş modundan çıkın. Zaten konu altında bende dahil bir çok kişi nasıl çözüleceğini söyledi hala neyini yapamıyorsunuz ?

dostum ben fılesı kendı yontemlerımle actım fakat paylasılan yolun yanlıs oldugunu soyluyorum vhd yi indireyım lısansı kaldııp gameyı atacagım buraya fakat yol yanlıs src den anlamayan arkadaslarımız var yardımcı olsan olurmusun onlar armut pıs agzıma dus bekler cunku bılmıyorlar ama sen bılgılerınle artıslık yapıcak kadar seviyesiz bir insansın merak etme o gameyı lısanssız buraya atacagım

kardeşim ben bilsem zaten size sorarmıyım ya .s olmuyo işte 5 mblık bi game dosyası için birbirinizi niye kırıyorsunuz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri