Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yeni özellikli emek Server files biliyormusun sorunsuz
CH ı düşenler FreeBSD deki Gcc sürümünü kontrol etsinler. Şu komutu yazıp bakın: gcc -v
Gcc 4.2.x li bir sürüm değilse game core dump ediyor ve CH düşüyor.
Birde bu game/src > locale_service.cpp içerinde:
turkiye olan yerleri > turkey
konusmalar.txt yi > locale_string.txt
haritalar ı > map
olarak yukarıdaki gibi düzletin
neden düzeltmeliyiz ; MySQL > common db deki locale tanımı "turkey" olarak ayarlı ya o bölümü "turkiye" yapin yada en iyisi yukarıdaki düzeltmeyi yapın.orada turkiye yazınca bazı questler hataya düşüyor
Bunları yaptıktan sonra files içindeki konusmalar.txt-haritalar-ve turkiye klasörlerinin adınıda değiştirmeyi unutmayın
-Ayrıca quest klasöründe bir questin içi tamamen locale=turkiye olarak ayarlanmış onuda düzeltin
-game/src > cube.cpp yi açın:
sizdekinde "kup.txt" olan yeri "cube.txt" yapin
files taki kup.txt yi de cube.txt olarak değiştirmeyi unutmayın
-Son olarakta Externdeki boost versiyonu uyumsuz onu başka bi sourcetan aldığınız boost la değiştirin
Gcc 4.2.x li bir sürüm değilse game core dump ediyor ve CH düşüyor.
Birde bu game/src > locale_service.cpp içerinde:
Kod:
static void __LocaleService_Init_Turkey()
{
g_stLocale="latin5";
g_stServiceBasePath = "locale/turkey";
g_stQuestDir = "locale/turkey/quest";
g_stServiceMapPath = "locale/turkey/map";
g_setQuestObjectDir.clear();
g_setQuestObjectDir.insert("locale/turkey/quest/object");
g_stLocaleFilename = "locale/turkey/locale_string.txt";
g_iUseLocale = TRUE;
check_name = check_name_alphabet;
PK_PROTECT_LEVEL = 15;
}
turkiye olan yerleri > turkey
konusmalar.txt yi > locale_string.txt
haritalar ı > map
olarak yukarıdaki gibi düzletin
neden düzeltmeliyiz ; MySQL > common db deki locale tanımı "turkey" olarak ayarlı ya o bölümü "turkiye" yapin yada en iyisi yukarıdaki düzeltmeyi yapın.orada turkiye yazınca bazı questler hataya düşüyor
Bunları yaptıktan sonra files içindeki konusmalar.txt-haritalar-ve turkiye klasörlerinin adınıda değiştirmeyi unutmayın
-Ayrıca quest klasöründe bir questin içi tamamen locale=turkiye olarak ayarlanmış onuda düzeltin
-game/src > cube.cpp yi açın:
Kod:
void Cube_init()
{
CUBE_DATA * p_cube = NULL;
std::vector<CUBE_DATA*>::iterator iter;
char file_name[256+1];
snprintf(file_name, sizeof(file_name), "%s/[COLOR="#FF0000"]cube.txt[/COLOR]", LocaleService_GetBasePath().c_str());
sizdekinde "kup.txt" olan yeri "cube.txt" yapin
files taki kup.txt yi de cube.txt olarak değiştirmeyi unutmayın
-Son olarakta Externdeki boost versiyonu uyumsuz onu başka bi sourcetan aldığınız boost la değiştirin
Yav ben size direk alın kullanın diye mi konuyu paylaştım içinden sistem çıkarın diye paylaştım hala trolledi diyenler var bu neyin kafası?
Yav ben size direk alın kullanın diye mi konuyu paylaştım içinden sistem çıkarın diye paylaştım hala trolledi diyenler var bu neyin kafası?
İnsanlar Source işlerinden iyi anlamayınca böyle tepkiler veriyor Blackcim.Source derleme hatalarını çözmek kolay iş değil sorunlarla karşılaşmaları normal.
Confige Çok şey eklemişsin emeğine sağlık.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)