noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

BlackDragonx61 | Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

sourceyi indirdigin gibi build edersen çalışmaz çok şey değiştirilmiş indir build et dene

locale_strind konusmalar olarak değiştirmiş çoğu kişide puttyden başlatırken hata alıcaktır denemeden sabite alıyorsunuz

Tekrar ediyorum bu server files konusu değil source konusu.İsteyen sorunu varsa sorunlarını çözüp kullanır isteyen içerisinden herhangi bir şeyi alıp kullanır.Bölüm admini uygun görüp sabite almış ve konuda belli bir hit almış

Son düzenleme:
Tekrar ediyorum bu server files konusı değil source konusu.İsteyen sorunu varsa sorunlarını çözüp kullanır isteyen içerisinden herhangi bir şeyi alıp kullanır.Bölüm admini uygun görüp sabite almış ve konuda belli bit hit almış
fazla uzatmicam zaten sırf hit aldı diye sabite alınıyosa eğer gerçekten kullanmak isteyenler çalıştıramadıklarında emeklerine yazık olucak

Sonsuza denk sabitte kalacağını falan zannediyorsunuz sanırsam , konu ilgi görmüş hit almış sabite alınmış , baktık güncelliğini yitirdi konu üyeler bolca hata olduğunu söylemiş indiririz o zaman her ay denetim yapıyoruz zaten , bilmediğiniz konularda lütfen ön yargılı olmayın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri