Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
senin hangi çarda oynadığın belli değil o yüzden rencide bile etmiyorum.
Mylifedead adidas eşofmanlarınla 50t ver tırrek diye dolan, az para topla şu çapulcular gibi item yap.
şekli olan varsa koysun foruma resmini ben her türlü resim atmaya varım
) bende bir sürü set var bu en ufağı topluluk ayrı atak ayrı paşam birde siz koyun setinizi bu arada tanıtım icin teşekkürler fazla cevap beklemeyin icrat yapın gördüğünüz itemlerle köylerinizi ağlatıyorum 3.5 düz yayla 10 11k arası silahımla atıyorum sorun nedır :ddddddsenin hangi çarda oynadığın belli değil o yüzden rencide bile etmiyorum.
Mylifedead adidas eşofmanlarınla 50t ver tırrek diye dolan, az para topla şu çapulcular gibi item yap.
hadi koy resmini koyuyum resmimi :dd 2 ye katlarım senı heryerde her türlü şeklimi koyuyorum
hadi koy resmini koyuyum resmimi :dd 2 ye katlarım senı heryerde her türlü şeklimi koyuyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tüm loncanı toplayıp daha güzel savunma yapmak için item yalvar şimdi. Ben senin tırrek arkadaşlarına benzemem. Bundan sonra yok 10k yok 3k derken doğru düzgün salla almayayım ayağımın altına.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tüm loncanı toplayıp daha güzel savunma yapmak için item yalvar şimdi. Ben senin tırrek arkadaşlarına benzemem. Bundan sonra yok 10k yok 3k derken doğru düzgün salla almayayım ayağımın altına.
o ayağını alırım tıpya ayıktın sen
sen önce adam ol la tırrk atak carı cevırıyorum savunmaya bakalım ne yapcaksınız 
o ayağını alırım tıpya ayıktın sensen önce adam ol la tırrk atak carı cevırıyorum savunmaya bakalım ne yapcaksınız
![]()
Çarının resmini atmadın. Hani beni 10 a katlayacaktın ? Bu saçma sapan set hani küçük olan setindi ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)