- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ayrıca hakaretleri sansürlemek veya betimlemek niyetinizi temize çıkarmaz kelime oyunları kolaydır.
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Ayrıca hakaretleri sansürlemek veya betimlemek niyetinizi temize çıkarmaz kelime oyunları kolaydır.
Hakaret olarak görüyorsanız bir şey diyemem ama o atasözü öyle ben de oyuna uygun şekilde sansürledim.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Ben kimseye hakaret etmem ve o gece ben de oradaydım konuyu da gayet iyi biliyorum. İbrahim metin attı diye adama "mal mısın" dediler. Bir GM'ye mal mısın dedi. Daha sonra İbrahim bu charına chat ban attı ve Eraylara göre GM chat ban dahi atmayacakmış ben orada "ufukta chat ban gözüküyor" yazdığım için atmış bu nedenle benle de tartıştılar.
Daha sonra Eray MARIWANA charına geçti, İbrahim Eray'a ben sana saygı duyuyorum sen de bana saygı duy dedi Eray'da SAYGI DUYMUYORUM diye karşılık verdi.
Şimdi ben şunu sormak istiyorum ortada bir değil 2 hakaret hatta küfür varken bu charın açılması ayrımcılık değilde nedir?
Kimseyi de kıskandığım yok ben onlar gibi bir insana hakaret edecek karakterde değilim o yüzden de o durumda olmayacağım hiçbir zaman.
Dediler değil dedi bu suçun bireyselliği var malmısın diyen 1 kişi var.
Biz bu konuyu zaten değerlendirdik ibrahim ile bir insan karşısındaki kişiye saygı duymadığını söyleyebilir ancak hakaret edemez.
Saygı duymuyorsa sessiz sakin oyununu oynar veya oyunu bırakır kimsenin kara kaşına kara gözüne hizmet verilmiyor burda.
Mal mısın kelimesine gelince bu konuda karşılıklı sorunların düzeltildiğini defalarca söyledim. Aynı zamanda oyuncunun bu tutumuna devam etmesi durumunda farklı şekilde tepki göreceğide söylendi.
Ne güzel örnek bir oyuncusun işte hakaret edenin kişilik problemidir bu sen başkasının banlanma konusunu neden kendi hakkın olarak görüyorsun onuda anlamadım.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Hakaret olarak görüyorsanız bir şey diyemem ama o atasözü öyle ben de oyuna uygun şekilde sansürledim.
Bir insana angut dediğinizde hakaret etmedim o bir kuş türüdür demek gibi bir şey bu ama niyet farklı? Sen o adamı Angut kuşuna benzettiğin için mi angut diyorsun halbuki ne kadar güzel bir görüntüye sahiptir? gibi kibarca örneklenebilir bu durum.
Sansürlemek veya bir uzvu betimlemek niyetini zaten açıkca belli ediyor. Bu bir atasözüdür diye savunma yapamazsın
Son düzenleme:
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Dediler değil dedi bu suçun bireyselliği var malmısın diyen 1 kişi var.
Biz bu konuyu zaten değerlendirdik ibrahim ile bir insan karşısındaki kişiye saygı duymadığını söyleyebilir ancak hakaret edemez.
Saygı duymuyorsa sessiz sakin oyununu oynar veya oyunu bırakır kimsenin kara kaşına kara gözüne hizmet verilmiyor burda.
Mal mısın kelimesine gelince bu konuda karşılıklı sorunların düzeltildiğini defalarca söyledim. Aynı zamanda oyuncunun bu tutumuna devam etmesi durumunda farklı şekilde tepki göreceğide söylendi.
Ne güzel örnek bir oyuncusun işte hakaret edenin kişilik problemidir bu sen başkasının banlanma konusunu neden kendi hakkın olarak görüyorsun onuda anlamadım.
Şu an konu Eray'ın banlanması ya da İrem'e itemlerin iade edilmesi değil bu konuyu açmamın nedeni aynı sorun bir başkasının başına gelirse aynı tutumu sergileyecek misiniz? Kişilerin önemi yok ben konuya bakıyorum. İtem iadesinin yapılmadığını yaşayarak gördük yine herhangi birisi bir GM'ye hakaret ettiğinde bu sorun onların arasındadır dendiğinde oyuncu ban yemeyecekse benim diyecek bir şeyim yok, ancak oyuncu ban yerse işte o zaman adaletsizlik olacaktır. Ben insanların ban yiyip emeklerinin yok olması taraftarı değilim bütün rakiplerim ban yerse zaten oyunun bir anlamı kalmaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)