kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yine Saçmalıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Türkay 3 yıl öncede burdaydım SolvenT erdem ve ben forumda seninle tartışmış sen de "istedim verdim ne yapacaksınız" deyip konuyu komple silmiştin. Onu da çok iyi hatırlıyorum.

Bir diğer konu gerdeğe girme konusundan kastım ise sen yine oyunda olmadığın için GM'lerle alakalı değil Sarı bayrağa geçip orada ki adamları toplayı artistlik yapmalarından dolayı yazdım. Bel altı değil tamamıyla gerçeği anlatan bir cümledir. Bu cümleden başka bir şey açıklayamıyorum çünkü durumu.

GM'ye hakaret edebiliyor ama uyarmak amacıyla banladık diyorsunuz benim duyduğum sınırsız ban yediği yönündeydi hadi 1 gün olsun, biz bir GM'ye hakaret etsek ve GM şikayetçi olmasa başka bir oyuncu video alıp atsa sınırsız ban yemeyecek miyiz?

Çölde pazar kurdu diye 1 YIL ban yiyen arkadaşlarımız varken bazı kişilerin 1 gün banla kurtulması ne kadar adaletli? Oyun kurallarında GM insiyatifine göre sınırsız değil de 1 gün ban yer diye bir şey göremiyorum. Biz kurallara uyuyorsak herkesin uyması gerekmiyor mu?

Ben çok uzun zamandır bu oyunu oynuyorum ve bu adaletsizlik benim canımı sıkıyor bizim herhangi bir yönetici ile samimiyetimiz yok, bizim hesaplarımız soyulunca size de ulaşamıyoruz anında. Bilmem hatırlar mısın facebook'dan konuşmuştuk ve benim hesabımın soyulmasıyla ilgilenecektin ben item iadesi dahi istemedim sadece kimin soyduğunu öğrenmek istedim ancak ilgilenmedin. Bu yöneticinin oyuncu kayırması değil midir? Birinin itemleri iade edilir birinin hırsızı bile bilinmez.

Bazı arkadaşlar fazla sorgulama arada senin de hesap gider dediler ama bakalım arada kaynıcak mıyım :)

İyi çalışmalar.

Duyduğum, yaptığım, gördüğüm.

Aslında sadece 3 kelime tüm yazdıklarını yeteri kadar özetliyor.

BAŞKASININKİYLE GERDEĞE GİRMEK

Cümlesinde ne anlatmak istediğinizi 14 yaşında ergenliğine yeni adım atmış bir çocuğa sorsanız bile cevap verebilecekken algıyı yine başka bir tarafa çekerek savunma yapmaya çalışıyorsun. Gerçeği anlatan cümlenin içeriğinde Gerdek ve Başkasınınkiyle kelimeleri var bakın altını çizdim.

Varsayımlar üzerine konuşmaya devam ediyorsunuz. Duydum kimden duydunuz? banlayan kişi benim, konuyu yönetim ekibine aktarmamışım hesaba sadece Eray girebiliyor ondada tarih yazmıyor kim söyledi?

Akıl hocanız kim bilmiyorum ancak ama başınız yanarsa emin olun onlar sebebiyle olacaktır yazdıklarınızdan çıkardığım bu

Duyduğum, yaptığım, gördüğüm.

Aslında sadece 3 kelime tüm yazdıklarını yeteri kadar özetliyor.

Cümlesinde ne anlatmak istediğinizi 14 yaşında ergenliğine yeni adım atmış bir çocuğa sorsanız bile cevap verebilecekken algıyı yine başka bir tarafa çekerek savunma yapmaya çalışıyorsun. Gerçeği anlatan cümlenin içeriğinde Gerdek ve Başkasınınkiyle kelimeleri var bakın altını çizdim.

Varsayımlar üzerine konuşmaya devam ediyorsunuz. Duydum kimden duydunuz? banlayan kişi benim, konuyu yönetim ekibine aktarmamışım hesaba sadece Eray girebiliyor ondada tarih yazmıyor kim söyledi?

Akıl hocanız kim bilmiyorum ancak ama başınız yanarsa emin olun onlar sebebiyle olacaktır yazdıklarınızdan çıkardığım bu

O gerdek muhabbetinin anlamı budur "kendi işini kendin hallet, başkasına güvenerek iş yapma manasına gelen atasözü." ben de sarı bayrakta bulunan loncalara güvenip bize "ezdik, adam olun" gibi laflar edilmesi üzerine söylenmiştir. Algıyı başka yere çekmiyorum söylediğim lafın anlamını açıklıyorum.

Herhangi bir akıl hocamız yok benim aklım bana yetiyor.

Ben hakkımı savunuyorum diye de başım yanarsa hiç üzülmem eğer siz hakkını savunanın başını yakmayı düşünüyorsanız o da sizin vicdanınıza kalmış.

Bilmiyorum beni tanıyor musun ama Anka loncasının başkanıyken de Ecrilay loncasındayken de ben asla varsayımlarla konu açmam elimde bir kanıt ya da bir duyum vardır. Ben Eray'ın sınırsız ban yediğini ve açıldığından emin olmasam konu açmazdım, eski konularıma da bakılırsa saçma saçma her şeye konu açmam. Aklımda sorular vardı ve en iyi iletişimi buradan kurabildiğimiz için buraya konu açıyorum.

Aramızda bir rekabet olduğu için açmadım ben konuyu ya da loncayla da alakası yok benim loncamda birine de aynı insiyatif gösterilseydi onu da sorgulamak benim en tabii hakkım.

Erayın banlandığı sırada yapmış olduğu bir davranış ile ilgili skype görüşmesi gerçekleştirdik.

1) Adam kendi suçunun farkında haksızım diyor.
2) Hakaret ettiği GM abi ben zaten görmemezlikten geldim sana bile söylemedim biliyorsun diyor.
3) Bahsi geçen konuşma yaşandıktan sonra Eray ile İbrahim zaten oturup konuyu tatlıya bağlıyorlar.

Ne yapalım arkadaşım? Adamın canını mı alalım? 1 Gün onun için uyarı cezasıydı ben gerekli konuşmayı ona seslide yaptım zaten bundan sonrasını kendisi bilir ister oynar ister oynamaz ister dikkat eder bu benim sorunum değil ben kuralları uygulamak ile mükellefim.

Sende aynı durumda kalsan sanada gösterebileceğimiz bu davranışımı kıskanıyorsun? Bu demek değil her sinirlenen hakaret edicek yok öyle bir dünya adalet olarak istediğin şey farklı ise senide uyaralım 1 gün çünkü sende hakaret ediyorsun böyle çocukla hareketleremi girelim gece gece.

O gerdek muhabbetinin anlamı budur "kendi işini kendin hallet, başkasına güvenerek iş yapma manasına gelen atasözü." ben de sarı bayrakta bulunan loncalara güvenip bize "ezdik, adam olun" gibi laflar edilmesi üzerine söylenmiştir. Algıyı başka yere çekmiyorum söylediğim lafın anlamını açıklıyorum.

Herhangi bir akıl hocamız yok benim aklım bana yetiyor.

Ben hakkımı savunuyorum diye de başım yanarsa hiç üzülmem eğer siz hakkını savunanın başını yakmayı düşünüyorsanız o da sizin vicdanınıza kalmış.

Arkadaşım sen kendini banlamaya neden bu kadar şartladın 1. mesajından beri her postunda ban kelimesi geçiyor sana banlanıcan diyen yok sakin ol

Erayın banlandığı sırada yapmış olduğu bir davranış ile ilgili skype görüşmesi gerçekleştirdik.

1) Adam kendi suçunun farkında haksızım diyor.
2) Hakaret ettiği GM abi ben zaten görmemezlikten geldim sana bile söylemedim biliyorsun diyor.
3) Bahsi geçen konuşma yaşandıktan sonra Eray ile İbrahim zaten oturup konuyu tatlıya bağlıyorlar.

Ne yapalım arkadaşım? Adamın canını mı alalım? 1 Gün onun için uyarı cezasıydı ben gerekli konuşmayı ona seslide yaptım zaten bundan sonrasını kendisi bilir ister oynar ister oynamaz ister dikkat eder bu benim sorunum değil ben kuralları uygulamak ile mükellefim.

Sende aynı durumda kalsan sanada gösterebileceğimiz bu davranışımı kıskanıyorsun? Bu demek değil her sinirlenen hakaret edicek yok öyle bir dünya adalet olarak istediğin şey farklı ise senide uyaralım 1 gün çünkü sende hakaret ediyorsun böyle çocukla hareketleremi girelim gece gece.

Ben kimseye hakaret etmem ve o gece ben de oradaydım konuyu da gayet iyi biliyorum. İbrahim metin attı diye adama "mal mısın" dediler. Bir GM'ye mal mısın dedi. Daha sonra İbrahim bu charına chat ban attı ve Eraylara göre GM chat ban dahi atmayacakmış ben orada "ufukta chat ban gözüküyor" yazdığım için atmış bu nedenle benle de tartıştılar.

Daha sonra Eray MARIWANA charına geçti, İbrahim Eray'a ben sana saygı duyuyorum sen de bana saygı duy dedi Eray'da SAYGI DUYMUYORUM diye karşılık verdi.

Şimdi ben şunu sormak istiyorum ortada bir değil 2 hakaret hatta küfür varken bu charın açılması ayrımcılık değilde nedir?

Kimseyi de kıskandığım yok ben onlar gibi bir insana hakaret edecek karakterde değilim o yüzden de o durumda olmayacağım hiçbir zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri