noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yine Saçmalıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Emsal göstereceğim olaylar ilerleyen zamanlada olduğunda zaten göstereceğim bu konuyu, ama bu item iadesi konusunda emsali geçtim birebir benim başıma geldi ve aynı insiyatifi sizden göremedim. Ben facebooktan size ulaştım Skype'den yazdım ancak ilgilenmediniz bizzat benim başıma gelen bir olay. Bir oyuncuya yapılan olay emsal teşkil ediyor herkese uygulamanız gerekmez mi?

Konu içerisinde yazmış olduğum ilk mesaj zaten bu sorduğunuza cevap veriyor.

Bunu sabahın 4 ün de tekrar yazıp 5 saatlık uykumdan 1 saat çalmak istemiyorum. Konunun başında varsayımlar üzerine konuştuğunuzu söylüyorum ezbere konuşuyorsunuz hani saçmalık/haksızlık desem değil çünkü kıyaslayabileceğiniz bir olay yok.

İtem iadesi yapılan kişi M2-TR zamanında 3 yıl önceki olay. İtem iadesi yapılmaz oyuncunun hesabı banlanır biz sana soğuk su iç demiyoruz yine bir çözüm yolu sunuyoruz ama yok her itemlerinizi çaldırdığınızda pişirip pişirip bunu önümüze koyacaksınız.

Hayır item iadesi yapılan başka oyuncularda var liste halinde ben sana onu sunayım sanki sadece koskoca serverda 1 kişiye yapıldı biz mağduriyetine inandığımız oyunculara item iadesini yapıyoruz. Sen gelir güvendim verdim dersen veya bilgisayarıma trojan yüklediler dersen ben ne yapayım sana bu konuda bunlar tamamen örnek.

İyi sabahlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri