M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Sağlam Bilişim arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tulyaret0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 858

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sorunu olmayan bir tane bile yok oysaki hakkıyla yapan olsa yemin ediyorum 1 numara olur ama hakkıyla yapan mümkün değil diye düşünüyorum aslına bakarsan bizim firmaların en büyük hatası burdaki kendini filesci diye tanıtanlardan files alması bizimkiler files miles yapamıyor bunu almanlardan alacaksın sadece türkçe yapmasını isteyeceksin hepsi bu türkiyede kimseden files almayacan cünkü beceremiyoruz işin özü bu

doğru diyorsun aslında bak 09.01.2016 netmarlisden saat 15:12 gibi ödeme bildirim yaptık şuan saat kaç oldu hala serveri teslim edicekler çok övülen netmarlis bile yani nediyim :=) almadan pişman ettiler yani o derece

doğru diyorsun aslında bak 09.01.2016 netmarlisden saat 15:12 gibi ödeme bildirim yaptık şuan saat kaç oldu hala serveri teslim edicekler çok övülen netmarlis bile yani nediyim :=) almadan pişman ettiler yani o derece

:d:d

valla arkadaşım allah yardım etsin bizlere diyorum ama ben bundan sonra alacak olursam bilişim firmalarından değil büyük hosting firmalarından makine kiralayacam yoksa bunların hepsi bizi mahvedecekler

@NetMarLis Bizde Beklıyoruz Mesai Saatleri İcinde Verilmedi Sadece Odeme Onaylandı.

netmarlise bakabilirsin ben ticketten konuşmuştum hemen cevaplıyolardı sunucularda güzel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri