- Konular
- 428
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 172
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar öncelikle server hacklenmesi ıd silinmesi,ch kapanması v.b sorunları olmayan pvp server kuran bilişim arıyorum.. Mümkünse Netmarlis gibi %100 koruma yazıp sürekli kendi kendine kapanan server olmasın..
Bünyesinde +200 on. en az bulunduran ve referans verebilecek bilişim arıyorum.
Not : Aklımda bir kaç pvp yeniliği var bunlara destek olacak.
ÜCRET KALİTEYE GÖRE YÜKSEK OLABİLİR AMA GERÇEKTEN SAĞLAM BİLİŞİM OLSUN
Saygılar.
Bünyesinde +200 on. en az bulunduran ve referans verebilecek bilişim arıyorum.
Not : Aklımda bir kaç pvp yeniliği var bunlara destek olacak.
ÜCRET KALİTEYE GÖRE YÜKSEK OLABİLİR AMA GERÇEKTEN SAĞLAM BİLİŞİM OLSUN
Saygılar.
- Konular
- 128
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
valla arkadaşım inşallah bulursun diyorum da sende bende eskiden beri bu forumda sağlam bilişim arıyoruz hiç denk gelmedik
bir iki işini iyi yapan var da onlarda da ufak pürüzler can sıkıyor anlayacagın ben umudu kestim ama sen inşallah muradına erersin
bir iki işini iyi yapan var da onlarda da ufak pürüzler can sıkıyor anlayacagın ben umudu kestim ama sen inşallah muradına erersin
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
guvenlikgüven; katılıyorum netmarlis diyorlar fakat kaç sat oldu yarın alıcaz adamlar ne skype bakıyorlar ne tele geldi şimdi
D alma yani
D alma yani- Katılım
- 14 May 2011
- Konular
- 428
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 172
- DevLira
- 0
valla arkadaşım inşallah bulursun diyorum da sende bende eskiden beri bu forumda sağlam bilişim arıyoruz hiç denk gelmedik![]()
2 server açtım 2sinde de +300 online ile açılış yaptım 2sinde de bilişim saldırı aldı

- Konular
- 128
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
guvenlikgüven; katılıyorum netmarlis diyorlar fakat kaç sat oldu yarın alıcaz adamlar ne skype bakıyorlar ne tele geldi şimdiD alma yani
sorunu olmayan bir tane bile yok oysaki hakkıyla yapan olsa yemin ediyorum 1 numara olur ama hakkıyla yapan mümkün değil diye düşünüyorum aslına bakarsan bizim firmaların en büyük hatası burdaki kendini filesci diye tanıtanlardan files alması bizimkiler files miles yapamıyor bunu almanlardan alacaksın sadece türkçe yapmasını isteyeceksin hepsi bu türkiyede kimseden files almayacan cünkü beceremiyoruz işin özü bu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)