M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Sağlam Bilişim arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tulyaret0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 858

tulyaret0

Level 7
TM Üye
Konular
428
Çözüm
1
Online süresi
2d 22h
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
143
MmoLira
172
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar öncelikle server hacklenmesi ıd silinmesi,ch kapanması v.b sorunları olmayan pvp server kuran bilişim arıyorum.. Mümkünse Netmarlis gibi %100 koruma yazıp sürekli kendi kendine kapanan server olmasın..

Bünyesinde +200 on. en az bulunduran ve referans verebilecek bilişim arıyorum.

Not : Aklımda bir kaç pvp yeniliği var bunlara destek olacak.

ÜCRET KALİTEYE GÖRE YÜKSEK OLABİLİR AMA GERÇEKTEN SAĞLAM BİLİŞİM OLSUN

Saygılar.

valla arkadaşım inşallah bulursun diyorum da sende bende eskiden beri bu forumda sağlam bilişim arıyoruz hiç denk gelmedik :D
bir iki işini iyi yapan var da onlarda da ufak pürüzler can sıkıyor anlayacagın ben umudu kestim ama sen inşallah muradına erersin

guvenlikgüven; katılıyorum netmarlis diyorlar fakat kaç sat oldu yarın alıcaz adamlar ne skype bakıyorlar ne tele geldi şimdi :DD alma yani

valla arkadaşım inşallah bulursun diyorum da sende bende eskiden beri bu forumda sağlam bilişim arıyoruz hiç denk gelmedik :D
bir iki işini iyi yapan var da onlarda da ufak pürüzler can sıkıyor anlayacagın ben umudu kestim ama sen inşallah muradına erersin

2 server açtım 2sinde de +300 online ile açılış yaptım 2sinde de bilişim saldırı aldı :D

guvenlikgüven; katılıyorum netmarlis diyorlar fakat kaç sat oldu yarın alıcaz adamlar ne skype bakıyorlar ne tele geldi şimdi :DD alma yani

sorunu olmayan bir tane bile yok oysaki hakkıyla yapan olsa yemin ediyorum 1 numara olur ama hakkıyla yapan mümkün değil diye düşünüyorum aslına bakarsan bizim firmaların en büyük hatası burdaki kendini filesci diye tanıtanlardan files alması bizimkiler files miles yapamıyor bunu almanlardan alacaksın sadece türkçe yapmasını isteyeceksin hepsi bu türkiyede kimseden files almayacan cünkü beceremiyoruz işin özü bu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri