BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yardımlarınız hepimize rehber olacak...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rengar231
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 427

rengar231

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
30
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

YARDIM

Merhabalar beyler, bayanlar.
Öncelikle ben bu oyuna yeni başlayan Büyülü Silah bir surayım ve az bir şeyler anlarım.
Sizden isteğim oyunda

• [*=center]nasıl para kazanılabilir,

[*=center]nasıl iyi eşyalara sahip olabiliriz,

[*=center]bunları yapmak için hangi yollara başvurmalıyız,

vesaire aklınıza gelen tüm konularda bildiklerinizi ortaya dökelim ve kocaman bir rehber çığ gibi büyüsün.
Şimdiden ellerinize sağlık.

KEİTH AİLESİ

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

YARDIM

Öncelikle ben bu oyuna yeni başlayan Büyülü Silah bir surayım ve az bir şeyler anlarım.
Sizden isteğim oyunda

vesaire aklınıza gelen tüm konularda bildiklerinizi ortaya dökelim ve kocaman bir rehber çığ gibi büyüsün.

KEİTH AİLESİ

Editli bir serverde para kasmaya harcadığın zamana yazık derim. Nakit ile alamıyorsan Pidge tercih etmelisin eğer illa Keith oynucam diyorsan mesaj at anlatayım neler yapman gerektiğini.
YARDIM

Sizden isteğim oyunda

KEİTH AİLESİ

http://www.turkmmo.com/elym2-kilavuzlari
Bu bölümü inceledinizmi yararlı güzel konular var kafanıza takılan varsa yine yorum olarak yazabilirsiniz

Ayrıca belirtmek isteriz ki. Onceliginiz level atlamak olmasin. Cirak sandigiyla birlikte gelen itemlerle kule slotlarinda, metinlerde belirli bir yang toplayarak satici ve helende bulunan efsun nesnelerinden faydalanabilirsiniz. Efsunlarinizda 20 yang elde etme sansini kalkan kolye ve ayakkabiniza getirerek para kasmanizi daha srri hale getirebilirsiniz.

Helende level almanizi durduracak tanrica ve slot toplamaniza yardimci olacak cesaret pelerinini bulabilirsiniz. (Cirak sandiginda cesaret pelerini ve otomatik potunuzu gorebilirsiniz)

YARDIM

Sizden isteğim oyunda

KEİTH AİLESİ

Editli bir serverde para kasmaya harcadığın zamana yazık derim. Nakit ile alamıyorsan Pidge tercih etmelisin eğer illa Keith oynucam diyorsan mesaj at anlatayım neler yapman gerektiğini.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri