HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar aranıza tekrardan katılmak çok güzel
sorum mmomt2 deki eski çarların durduğunu duydum elym2 de devam edildiğini fakat girdim 1 hesabım duruyodu ve içinde tek bir çar vardı oda yeni isim istedi ve sıfırdan başladı.Acaba mmomt2 deki çarlar duruyomu bilgi almak istiyorum biraz yardım ederseniz sevinirim

sorum mmomt2 deki eski çarların durduğunu duydum elym2 de devam edildiğini fakat girdim 1 hesabım duruyodu ve içinde tek bir çar vardı oda yeni isim istedi ve sıfırdan başladı.Acaba mmomt2 deki çarlar duruyomu bilgi almak istiyorum biraz yardım ederseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar aranıza tekrardan katılmak çok güzel
Merhabalar ;
Eski hesaplarınıza ulaşmak için siteden kullanıcı adımı unuttum deyip mail adresinizi yazarsanız mail olarak hesaplarınızın ısmı gelicektir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)