noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Metin2 oynadığım servera giremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ezgingultekinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ezgingultekinn

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Metin2 TR oynuyorum ve şuana kadar hiçbir sıkıntım yok iken dün akşam saatlerine oyuna girmeye çalıştığımda giremedim. Dandanakan serverında oynuyorum ve giriş yapmaya çalıştığımda sunucuya bağlanırken hata uyarısını alıyorum sürekli ama diğer tüm serverlara girebiliyorum sadece kendi oynadığım servera giremiyorum internet ip'mi değiştirdim falan ama değişen hiçbir şey olmadı lütfen yardım edin

Server bakımda olabilir bakım süresini öğrenmek için Metin2 Forumunu gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Kardeşim bakımda falan değil mesela komşumun internetine bağlanıp ordan giriş yapabiliyorum ama kendi internetimde sadece dandanakan serverına giriş yapamıyorum diger hepsine girebiliyorum kendi internetimle ama oynadıgım servera giremiyorum

Eğer sunucuya bağlanırken hata diyorsa bekleyin. İnternet hızından dolayı sorun olabiliyor. Birkaç güne düzelir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri