emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

[Acil]Sunucular Açık ama Bağlanırken Hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takosa06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 599

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum kendi evimde internet gitti ve okulumuzun internetinden bağlanıyorum belli bi zaman böyle devam edicem okulun interneti olduğu için "Meb tarafından siteler engellidir" bu nedenden dolayı Hotspot Shield Kullanıyorum ve çok memnunum istediğim siteye girebiliyorum Metin2 pvp serverlara girebiliyorum çok güzelcede oynuyorum ve Bugun metin2 Türk e başlayım dedim metin2.exe den giriş yaparken aşağıdaki hatayı alıyorum bu yüzden metin2client.bin'i değiştirerek metin2client.exe yaptım ve direk oyuna giriyor oyuna giriyorum serverlar açık görünüyor yani chlerin yanında .... yazmıyo normal açık görünüyo ve kullanıcı adımı ve şifremi girdiğim zaman Sunucuya bağlanırken hata diyo ama dediğim gibi pvp serverlara girebiliyorum bana acil bi çözüm lazım yardım eden herkezden Allah razı olsun şimdiden..

hmr8m.jpg

hmr9c.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri