farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kabus mührü hatalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasin007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 606

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar, diğer bineklerde sorun varmı bilmiyorum bende kabus mührü var. Fakat binince vurmuyor, en kısa zamanda düzeltilir umarım.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bazı mühürler nesne markete ilk getirildiği andan itibaren vurmuyor. Süs eşyası olsun mantığıyla getirmişler büyük ihtimal. Pek ilgileneceklerini de sanmıyorum, maalesef mağdursunuz.

Siz kahinmisiniz ki ilgilenceklerini sanmıyorum mağdursunuz gibisinden cümleler kuruyorsunuz?
(Tekrar belirtiyorum nesne markete ilk getirildiğinde vurmuyordu bazı binekler) Yöneticiye göre bir hata olarak düşünülmüyor ki zaten o şekil düşünülseydi hatalı bir şekilde nesne markete denenmeden konulmazdı. Konu sahibi aldığı eşyanın bir binek hayvan olduğunu, diğerleri gibi vurduğunu düşünerek aldığı için ve bu düşüncesinde yanıldığı için mağdur.

Son düzenleme:
(Tekrar belirtiyorum nesne markete ilk getirildiğinde vurmuyordu bazı binekler) Yöneticiye göre bir hata olarak düşünülmüyor ki zaten o şekil düşünülseydi hatalı bir şekilde nesne markete denenmeden konulmazdı. Konu sahibi aldığı eşyanın bir binek hayvan olduğunu, diğerleri gibi vurduğunu düşünerek aldığı için ve bu düşüncesinde yanıldığı için mağdur.

Ben konuyu yetkililere bildiriyorum, ilgilenmezler diye birşey yok böyle birşey varsa sorun illaki çözülür.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri