- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 120
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, diğer bineklerde sorun varmı bilmiyorum bende kabus mührü var. Fakat binince vurmuyor, en kısa zamanda düzeltilir umarım.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Siz kahinmisiniz ki ilgilenceklerini sanmıyorum mağdursunuz gibisinden cümleler kuruyorsunuz?Bazı mühürler nesne markete ilk getirildiği andan itibaren vurmuyor. Süs eşyası olsun mantığıyla getirmişler büyük ihtimal. Pek ilgileneceklerini de sanmıyorum, maalesef mağdursunuz.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bazı mühürler nesne markete ilk getirildiği andan itibaren vurmuyor. Süs eşyası olsun mantığıyla getirmişler büyük ihtimal. Pek ilgileneceklerini de sanmıyorum, maalesef mağdursunuz.
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Siz kahinmisiniz ki ilgilenceklerini sanmıyorum mağdursunuz gibisinden cümleler kuruyorsunuz?Bazı mühürler nesne markete ilk getirildiği andan itibaren vurmuyor. Süs eşyası olsun mantığıyla getirmişler büyük ihtimal. Pek ilgileneceklerini de sanmıyorum, maalesef mağdursunuz.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
(Tekrar belirtiyorum nesne markete ilk getirildiğinde vurmuyordu bazı binekler) Yöneticiye göre bir hata olarak düşünülmüyor ki zaten o şekil düşünülseydi hatalı bir şekilde nesne markete denenmeden konulmazdı. Konu sahibi aldığı eşyanın bir binek hayvan olduğunu, diğerleri gibi vurduğunu düşünerek aldığı için ve bu düşüncesinde yanıldığı için mağdur.Siz kahinmisiniz ki ilgilenceklerini sanmıyorum mağdursunuz gibisinden cümleler kuruyorsunuz?
Son düzenleme:
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
(Tekrar belirtiyorum nesne markete ilk getirildiğinde vurmuyordu bazı binekler) Yöneticiye göre bir hata olarak düşünülmüyor ki zaten o şekil düşünülseydi hatalı bir şekilde nesne markete denenmeden konulmazdı. Konu sahibi aldığı eşyanın bir binek hayvan olduğunu, diğerleri gibi vurduğunu düşünerek aldığı için ve bu düşüncesinde yanıldığı için mağdur.
Ben konuyu yetkililere bildiriyorum, ilgilenmezler diye birşey yok böyle birşey varsa sorun illaki çözülür.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)