noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kabus mührü hatalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasin007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 606

yasin007

Level 3
TM Üye
Konular
22
Online süresi
2h 45m
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
120
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, diğer bineklerde sorun varmı bilmiyorum bende kabus mührü var. Fakat binince vurmuyor, en kısa zamanda düzeltilir umarım.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bazı mühürler nesne markete ilk getirildiği andan itibaren vurmuyor. Süs eşyası olsun mantığıyla getirmişler büyük ihtimal. Pek ilgileneceklerini de sanmıyorum, maalesef mağdursunuz.

Bazı mühürler nesne markete ilk getirildiği andan itibaren vurmuyor. Süs eşyası olsun mantığıyla getirmişler büyük ihtimal. Pek ilgileneceklerini de sanmıyorum, maalesef mağdursunuz.
Siz kahinmisiniz ki ilgilenceklerini sanmıyorum mağdursunuz gibisinden cümleler kuruyorsunuz?

Siz kahinmisiniz ki ilgilenceklerini sanmıyorum mağdursunuz gibisinden cümleler kuruyorsunuz?
(Tekrar belirtiyorum nesne markete ilk getirildiğinde vurmuyordu bazı binekler) Yöneticiye göre bir hata olarak düşünülmüyor ki zaten o şekil düşünülseydi hatalı bir şekilde nesne markete denenmeden konulmazdı. Konu sahibi aldığı eşyanın bir binek hayvan olduğunu, diğerleri gibi vurduğunu düşünerek aldığı için ve bu düşüncesinde yanıldığı için mağdur.

Son düzenleme:
(Tekrar belirtiyorum nesne markete ilk getirildiğinde vurmuyordu bazı binekler) Yöneticiye göre bir hata olarak düşünülmüyor ki zaten o şekil düşünülseydi hatalı bir şekilde nesne markete denenmeden konulmazdı. Konu sahibi aldığı eşyanın bir binek hayvan olduğunu, diğerleri gibi vurduğunu düşünerek aldığı için ve bu düşüncesinde yanıldığı için mağdur.

Ben konuyu yetkililere bildiriyorum, ilgilenmezler diye birşey yok böyle birşey varsa sorun illaki çözülür.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri