Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hocam beklemeyin boşuna
benimde hesab suçsuz yere banlandı 1aydır kapalı ticket attım özel mesaj attım nafile
cevap yok anca oyuna girip makara sohbet etmeyi bilirler sorun çözümüne geldimi insanın derdini dinleyip takmazlar bile geçmiş olsun bu arada
benimde hesab suçsuz yere banlandı 1aydır kapalı ticket attım özel mesaj attım nafile
cevap yok anca oyuna girip makara sohbet etmeyi bilirler sorun çözümüne geldimi insanın derdini dinleyip takmazlar bile geçmiş olsun bu aradahocam beklemeyin boşunabenimde hesab suçsuz yere banlandı 1aydır kapalı ticket attım özel mesaj attım nafile
cevap yok anca oyuna girip makara sohbet etmeyi bilirler sorun çözümüne geldimi insanın derdini dinleyip takmazlar bile geçmiş olsun bu arada
Selamın aleyküm kardeşim
Sanada geçmiş olsun, boşuna beklemeyin diye bir dava yok benim itemim durduk yere envanterimden kayboluyor bu oyun hatasıdır giderilmesi şarttır.
Sanmıyorum suçsuz yere ban atıcaklarını atıcak olsalardı 4 yıllık zaman içinde benim hesaplarım kapatılmıştı vardır illaki bi sebebi senin suçun yoktur diğer hesabına giren başka arkadaşlarının suçu vardır ıp ban yiyince oda kapatılmıştır. Boşuna demiyorlar kimseye ıd şifrenizi vermeyin diye, İllaki @Shorty; bi cevap vericek geçmişime baktığında o da anlıyacak zaten oyun hatası olduğunu işimiz yok bekleriz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
as kardeşim aynen dediğin gibi oldu 1 2 item vardı arkadaşın charda onları alıcaktım kendime alıp cıktım 30 40 dk sonra arkadaş girdi efsun botu satılır yazmış oyundan, benimde ip gözükmüş girdigim için benide banladı
loglardan baksa ipler farklı aslında ama bakmıyor işte malesef inşallah düzelir sorunumuz bakalım @Shorty @admin
loglardan baksa ipler farklı aslında ama bakmıyor işte malesef inşallah düzelir sorunumuz bakalım @Shorty @adminas kardeşim aynen dediğin gibi oldu 1 2 item vardı arkadaşın charda onları alıcaktım kendime alıp cıktım 30 40 dk sonra arkadaş girdi efsun botu satılır yazmış oyundan, benimde ip gözükmüş girdigim için benide banladıloglardan baksa ipler farklı aslında ama bakmıyor işte malesef inşallah düzelir sorunumuz bakalım @Shorty @admin
Dediğim gibi dostum sebebsiz ban yeme diye birşey olamaz..
Teşekkür ederim kardeşim.