Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

CloxoSmooTTKLinesTresh ~ İtemim Kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sab1rTaS1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
hocam beklemeyin boşuna :D benimde hesab suçsuz yere banlandı 1aydır kapalı ticket attım özel mesaj attım nafile :) cevap yok anca oyuna girip makara sohbet etmeyi bilirler sorun çözümüne geldimi insanın derdini dinleyip takmazlar bile geçmiş olsun bu arada

hocam beklemeyin boşuna :D benimde hesab suçsuz yere banlandı 1aydır kapalı ticket attım özel mesaj attım nafile :) cevap yok anca oyuna girip makara sohbet etmeyi bilirler sorun çözümüne geldimi insanın derdini dinleyip takmazlar bile geçmiş olsun bu arada

Selamın aleyküm kardeşim

Sanada geçmiş olsun, boşuna beklemeyin diye bir dava yok benim itemim durduk yere envanterimden kayboluyor bu oyun hatasıdır giderilmesi şarttır.

Sanmıyorum suçsuz yere ban atıcaklarını atıcak olsalardı 4 yıllık zaman içinde benim hesaplarım kapatılmıştı vardır illaki bi sebebi senin suçun yoktur diğer hesabına giren başka arkadaşlarının suçu vardır ıp ban yiyince oda kapatılmıştır. Boşuna demiyorlar kimseye ıd şifrenizi vermeyin diye, İllaki @Shorty; bi cevap vericek geçmişime baktığında o da anlıyacak zaten oyun hatası olduğunu işimiz yok bekleriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
as kardeşim aynen dediğin gibi oldu 1 2 item vardı arkadaşın charda onları alıcaktım kendime alıp cıktım 30 40 dk sonra arkadaş girdi efsun botu satılır yazmış oyundan, benimde ip gözükmüş girdigim için benide banladı :) loglardan baksa ipler farklı aslında ama bakmıyor işte malesef inşallah düzelir sorunumuz bakalım @Shorty @admin

as kardeşim aynen dediğin gibi oldu 1 2 item vardı arkadaşın charda onları alıcaktım kendime alıp cıktım 30 40 dk sonra arkadaş girdi efsun botu satılır yazmış oyundan, benimde ip gözükmüş girdigim için benide banladı :) loglardan baksa ipler farklı aslında ama bakmıyor işte malesef inşallah düzelir sorunumuz bakalım @Shorty @admin

Dediğim gibi dostum sebebsiz ban yeme diye birşey olamaz..

Teşekkür ederim kardeşim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri