HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar demek iftiraya girer.Cuma günü forumda açılan konulara şöyle bir göz gezdirirsen konu açanların kayıp yaşayanların sorunları giderilmiş ve bu sorunu giderilen kişiler memnun olmuş.Kendi sorununuz giderilmiyor diye diğer oyunularıda içine katıp genelleme yapmayın lütfen
Teşekkürler açıklamanız için.
@Shorty Böyle durumlarda reboot atılacagı zaman shutdown yazarak 10dk beklersenız Oyuncular cıkar sonra yapılır ama sız
oyundayken yaparsanız bizim itemler kaybolur Kasım mıydı ekım mıydı tam hatırlamıyorum Runik vee Paral-m gtti
INTIKAMISTIYENSAMAN : 950T
cloxosmoottklinestresh : KASK SİLAH Kaybolmustur BU SORUNLAR YAKIN ZAMANDA ÇÖZÜM BULUNUZ
oyundayken yaparsanız bizim itemler kaybolur Kasım mıydı ekım mıydı tam hatırlamıyorum Runik vee Paral-m gtti
cloxosmoottklinestresh : KASK SİLAH Kaybolmustur BU SORUNLAR YAKIN ZAMANDA ÇÖZÜM BULUNUZ
@Shorty Böyle durumlarda reboot atılacagı zaman shutdown yazarak 10dk beklersenız Oyuncular cıkar sonra yapılır ama sız
Nerden yola çıkarak reboot atıldığı düşüncesine vardığını sorabilir miyim? Oyunda beklenmedik sorun olur oyuncuların kayıp yaşamaması için oyuna girişler aniden kapatılabilir.Bahsettiğiniz kişinin kendine ait kodlamaları ve ekibinde yazılımdan anlayanlar var shutdown komutununda ne işe yaradığınıda biliyordur heralde

Son düzenleme:
Nerden yola çıkarak reboot atıldığı düşüncesine vardığını sorabilir miyim? Oyunda beklenmedik sorun olur oyuncuların kayıp yaşamaması için oyuna girişler aniden kapatılabilir.Bahsettiğiniz kişinin kendine ait kodlamaları ve ekibinde yazılımdan anlayanlar var shutdown komutununda ne işe yaradığınıda biliyordur heralde![]()
Game Master Yaptıgım için Bu konulardan gayet iyi anlarım Sorun dedıgınız saldırı veya baska bir şeyse dogrudur direk kapanır ve oyuncuların son 10dklık zaman geri alınır ve bu durumda ticcaret yapan kısıler itemler karsı tarafda olur kendısınde degıl beyefendi