TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

binek !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sadi6429
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadi6429

sadi0
TM Üye
Konular
60
Online süresi
10h 7m
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
86
MmoLira
70
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar özelliklede yöneticilere seslenmek istiyorum :) biz oyuncular olarak binekleri metinden değilde herhangi bir npc lerde alabilmemiz mümkün olabilirmi binek sıkıntısı ceken tek pvp bizim burası yetkililer size sesleniyom binek istiyoz binek :D

konuyu doğru yeremi açtım bilmiyom ama biyerden sesimi duyan olur herhal :)

iyi forumlar

arkadaşlar özelliklede yöneticilere seslenmek istiyorum :) biz oyuncular olarak binekleri metinden değilde herhangi bir npc lerde alabilmemiz mümkün olabilirmi binek sıkıntısı ceken tek pvp bizim burası yetkililer size sesleniyom binek istiyoz binek :D

konuyu doğru yeremi açtım bilmiyom ama biyerden sesimi duyan olur herhal :)

iyi forumlar

Böyle birşey olması mantıksız olur.
Binek sertifikaları belirli saatlerde çıkmaktadır zaten saatlerini takip edip metin taşlarından çıkartabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bence hiçte imkansız hatta oyuncuların yararıa olucağını düşünüyorum, binek düşürmek ayrı dert evrim ve mutasyon bulmak ayrı dert.
Sonuçta bu pvp bir takım kolaylıkların olması gerekiyor.

hayır canım neden mantıksız olsun diğer pvp lerde npc lere koymuşlar mantıksız olduğu içinmi koydular yani :) herkez ata binmeye muhtac kalmış kimsede binek yok nadir binen var kimsede uğraşmaz yani gidip binek düşüreyim diye inan bir oyuncu olarak önerimi sundum özellikler Shorty bu konuda bilgili olursa sevinirim

Bence hiçte imkansız hatta oyuncuların yararıa olucağını düşünüyorum, binek düşürmek ayrı dert evrim ve mutasyon bulmak ayrı dert.
Sonuçta bu pvp bir takım kolaylıkların olması gerekiyor.

Kolaylık bakımından binek sertifikası düşürmek için belirli saatler var ama bir takım zorluğuda olması gerekir.

hayır canım neden mantıksız olsun diğer pvp lerde npc lere koymuşlar mantıksız olduğu içinmi koydular yani :) herkez ata binmeye muhtac kalmış kimsede binek yok nadir binen var kimsede uğraşmaz yani gidip binek düşüreyim diye inan bir oyuncu olarak önerimi sundum özellikler Shorty bu konuda bilgili olursa sevinirim

Diğer pvpler ile kıyaslanamaz burası Emek oynuyosan emek vericeksin.
@dragonmetin2;

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri