- Konular
- 60
- Online süresi
- 10h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar özelliklede yöneticilere seslenmek istiyorum
biz oyuncular olarak binekleri metinden değilde herhangi bir npc lerde alabilmemiz mümkün olabilirmi binek sıkıntısı ceken tek pvp bizim burası yetkililer size sesleniyom binek istiyoz binek 
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyom ama biyerden sesimi duyan olur herhal
iyi forumlar
biz oyuncular olarak binekleri metinden değilde herhangi bir npc lerde alabilmemiz mümkün olabilirmi binek sıkıntısı ceken tek pvp bizim burası yetkililer size sesleniyom binek istiyoz binek 

iyi forumlar
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
arkadaşlar özelliklede yöneticilere seslenmek istiyorumbiz oyuncular olarak binekleri metinden değilde herhangi bir npc lerde alabilmemiz mümkün olabilirmi binek sıkıntısı ceken tek pvp bizim burası yetkililer size sesleniyom binek istiyoz binek
iyi forumlar
Böyle birşey olması mantıksız olur.
Binek sertifikaları belirli saatlerde çıkmaktadır zaten saatlerini takip edip metin taşlarından çıkartabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 120
- DevLira
- 0
Bence hiçte imkansız hatta oyuncuların yararıa olucağını düşünüyorum, binek düşürmek ayrı dert evrim ve mutasyon bulmak ayrı dert.
Sonuçta bu pvp bir takım kolaylıkların olması gerekiyor.
- Konular
- 60
- Online süresi
- 10h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
hayır canım neden mantıksız olsun diğer pvp lerde npc lere koymuşlar mantıksız olduğu içinmi koydular yani
herkez ata binmeye muhtac kalmış kimsede binek yok nadir binen var kimsede uğraşmaz yani gidip binek düşüreyim diye inan bir oyuncu olarak önerimi sundum özellikler Shorty bu konuda bilgili olursa sevinirim
herkez ata binmeye muhtac kalmış kimsede binek yok nadir binen var kimsede uğraşmaz yani gidip binek düşüreyim diye inan bir oyuncu olarak önerimi sundum özellikler Shorty bu konuda bilgili olursa sevinirim- Katılım
- 3 Eki 2013
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Bence hiçte imkansız hatta oyuncuların yararıa olucağını düşünüyorum, binek düşürmek ayrı dert evrim ve mutasyon bulmak ayrı dert.
Kolaylık bakımından binek sertifikası düşürmek için belirli saatler var ama bir takım zorluğuda olması gerekir.
hayır canım neden mantıksız olsun diğer pvp lerde npc lere koymuşlar mantıksız olduğu içinmi koydular yaniherkez ata binmeye muhtac kalmış kimsede binek yok nadir binen var kimsede uğraşmaz yani gidip binek düşüreyim diye inan bir oyuncu olarak önerimi sundum özellikler Shorty bu konuda bilgili olursa sevinirim
Diğer pvpler ile kıyaslanamaz burası Emek oynuyosan emek vericeksin.
@dragonmetin2;
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)