darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

[NEW]Maxmi Pro Server Files V2.5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetbrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 147
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

filesi kurdum sorun gözükmüyor ama droplarda soru var galiba 1 saate 100k para anca kasıyor item-exp droplar felan sağlam 5 envanter değil 3 envantertir drop cözümü varsa söyliyebilirmsinizi

filesi kurdum sorun gözükmüyor ama droplarda soru var galiba 1 saate 100k para anca kasıyor item-exp droplar felan sağlam 5 envanter değil 3 envantertir drop cözümü varsa söyliyebilirmsinizi

files tr ile pararel olduğundan yanglar o kadar düşüyor istersen navicattan slottan düşen yangları ayarlıyabilirsin bu bir sorun deil enventer olayına gelrsek arkadaş konuyu kopyala yapıştır yapmış halbuki files erdem50 nin fixli paylaştığı files o yüzden birçok degişşiklikler var filesde.

• Envanter Sayısı 4 değil 3.
  • Diğer krallıklarla konuşma bloklu. Yazdıkları gözükmüyor
  • Moblarda Level gösterme yok
  • Ticaret geçmişi buglu . Denedim geçmişte yazmıyor.
  • Krallıkları değişik karakterlerde ticarete basılınca mesaj geliyor # #) gibi saçma sapan mesejlar geliyor.
  • Bağırmada Level , Ch , krallık ismi yazmıyor. Sadece renkli PM yazıyor.
  • Yazıyor görüldü sistemleri çalışmıyor (krallıklar arasında )
  • Sosyal Medya Butonları yok
  • loading çubuğundaki % ile yüklenme birbirine uyumlu değil. %60 iken dolu gösteriyo.

Şuanlık bu kadar eksik buldum . Daha vardır belki ama yazılanlar ile server az da olsa uyumlu değil

Orantili olamaz saten loading bar sonuna kadar dolu ca hmn acilmiyor sonuna kadar dolumca %80 yada %60 oluyor sonuna kadar dolduktan 2 3 saniye sonra oyuna giriyor saten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri