HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
filesi kurdum sorun gözükmüyor ama droplarda soru var galiba 1 saate 100k para anca kasıyor item-exp droplar felan sağlam 5 envanter değil 3 envantertir drop cözümü varsa söyliyebilirmsinizi
filesi kurdum sorun gözükmüyor ama droplarda soru var galiba 1 saate 100k para anca kasıyor item-exp droplar felan sağlam 5 envanter değil 3 envantertir drop cözümü varsa söyliyebilirmsinizi
files tr ile pararel olduğundan yanglar o kadar düşüyor istersen navicattan slottan düşen yangları ayarlıyabilirsin bu bir sorun deil enventer olayına gelrsek arkadaş konuyu kopyala yapıştır yapmış halbuki files erdem50 nin fixli paylaştığı files o yüzden birçok degişşiklikler var filesde.
- Envanter Sayısı 4 değil 3.
- Diğer krallıklarla konuşma bloklu. Yazdıkları gözükmüyor
- Moblarda Level gösterme yok
- Ticaret geçmişi buglu . Denedim geçmişte yazmıyor.
- Krallıkları değişik karakterlerde ticarete basılınca mesaj geliyor # #) gibi saçma sapan mesejlar geliyor.
- Bağırmada Level , Ch , krallık ismi yazmıyor. Sadece renkli PM yazıyor.
- Yazıyor görüldü sistemleri çalışmıyor (krallıklar arasında )
- Sosyal Medya Butonları yok
- loading çubuğundaki % ile yüklenme birbirine uyumlu değil. %60 iken dolu gösteriyo.
Şuanlık bu kadar eksik buldum . Daha vardır belki ama yazılanlar ile server az da olsa uyumlu değil
Orantili olamaz saten loading bar sonuna kadar dolu ca hmn acilmiyor sonuna kadar dolumca %80 yada %60 oluyor sonuna kadar dolduktan 2 3 saniye sonra oyuna giriyor saten
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)