HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
7 Gündür Server Açık Fakat CH Düşmesi Yaşamadım
erdemk50 nin paylaştığında bende denemiştim fakat hiç bir ch düşmesine ve gereksiz pm gelmesi gibi sorunlar yaşamamıştım bu filesde erdem50 nin paylaştığı ama neden böyle bi hatalarla karşıaaşıyolar anlamıyorum
erdemk50 nin paylaştığında bende denemiştim fakat hiç bir ch düşmesine ve gereksiz pm gelmesi gibi sorunlar yaşamamıştım bu filesde erdem50 nin paylaştığı ama neden böyle bi hatalarla karşıaaşıyolar anlamıyorum
Evet bende onun filesini kullanıyorum hiçbir sorun yasamadım acıkları kapattım sql gibi baya acıklar ve baya özellik ekledim swye hiçbir sorun yok bitek ticaret gecmişi buglu onuda paylasmıslar ama kapatmışlar konuyu bida paylasırlarsa direk arşive eklicem
birkaç sorum var size mesaj kutunuzu temizleyebilirseniz tabi

birkaç sorum var size mesaj kutunuzu temizleyebilirseniz tabi![]()
temizledim sorabilirsiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)