HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Skype Varmıdır
Goruldu Yazıyor Ticaret log sistemi oyuna Girdi Sistemi Bastan incelenmeli Sacma mesajlar gelıyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu zaten yok Client sourceyi hic bise eklemeden buil ettim fakat yinede oyunu acmadı
Goruldu Yazıyor Ticaret log sistemi oyuna Girdi Sistemi Bastan incelenmeli Sacma mesajlar gelıyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Bu zaten yok
Client sourceyi hic bise eklemeden buil ettim fakat yinede oyunu acmadı
Skype;devinox.red
Bazı kişiler sistemlerde sorun var diye post atmışlar ondan dolayı filesi test etmek istedim. Fakat ticaret logda her hangi bir sorun yok. Öbür sistemlere yarın bakacağım, iyi akşamlar.
Skype;devinox.red
Bazı kişiler sistemlerde sorun var diye post atmışlar ondan dolayı filesi test etmek istedim. Fakat ticaret logda her hangi bir sorun yok. Öbür sistemlere yarın bakacağım, iyi akşamlar.
Esc deki Ticaret Gecmisine bakarsan anlarsın
Skype;devinox.red
fileste ch kapanma sorunu vardır.
fileste ch kapanma sorunu vardır.
7 Gündür Server Açık Fakat CH Düşmesi Yaşamadım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)