xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

[NEW]Maxmi Pro Server Files V2.5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetbrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 147
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben başka forumdan aldım ztn burda paylaştım kimden aldığımıda en başta yazmış bulunmaktayım gözünüz görsün biraz lütfen.

Başka Bayraklar Birbiriyle PM De Konuşamıyor Bunu Çözebilirmiyiz Çok Acil ? Paylasan Olursa Rep Verecem..

Files senin paylastigin deil erdem50 nin fixli olarak paylastigi files senin paylastgn editlenmemis haliydi dikkat edersen enventer sayisi 3

benım erdemin yaptıgı fileste benım paylaştıgım filesten yola çıkıralarak yapılmış bir files yani forumda ilk paylaşıcısı ben oluyorum otomatikmen files paylaşıcısı ben oluyorum bilmem anlatabildimmi laflarımızı seçerek ve düşünerek kullanırsak sevinirim.

benım erdemin yaptıgı fileste benım paylaştıgım filesten yola çıkıralarak yapılmış bir files yani forumda ilk paylaşıcısı ben oluyorum otomatikmen files paylaşıcısı ben oluyorum bilmem anlatabildimmi laflarımızı seçerek ve düşünerek kullanırsak sevinirim.

yorumu yanlış okuyorsun heralde ben sen paylaşmadın demiyorum fixli halini erdem 50 paylaştı diyorum sen ilk önce paylaşmış olablirsin fakat fixli halini paylaşan sen deyil erdem50

yorumu yanlış okuyorsun heralde ben sen paylaşmadın demiyorum fixli halini erdem 50 paylaştı diyorum sen ilk önce paylaşmış olablirsin fakat fixli halini paylaşan sen deyil erdem50

fileste hala ch düşme sorunu var ve bu sorunun neden kaynaklandığını benden başka bilen yok istersen fixli hali deme 1 ay sonra paylaşıcam filesin %100 fixli halini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri