HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Alıntı yaptığını bari yazsaydın be emek hırsızı insan! Benim paylaşımı mı kendi malıymış gibi paylaşıyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yes. 4-5 hours after the channels stop gg maxmi xdThe famous serverfiles!
I heard that after 4-5 hours the channels stop working? xD
files güzel fakat client phyton sürümü 2.2 olduğundan dolayı bazı sistemleri ekledgimizde hata alıyoruz. ben phyton sürümünü 2.7ye yükselttim fakat granyy vb. yükseltemedim onların surumude yükselirse güzel bir files olcagnı ummuyorum paylaşılan cogu filesden sağlam ve güncelbir files ek olarak erdem50 nin fixli hali olsa daha iyi olurdu.
Sorunsuz Kurdum Tesekürler
![]()
Fakat konudaki resimler gercegi yansıtmıyor Mesela resımde 4 sekmeli envanter fakat ouynda 3 Hızlı ekıpman yok malesef Hızlı cıkıs butonu yok
Files erdem50 nin paylastigi fixli hali
1- enventer sayisi 3 e dusurulmus
2- mini mapda sosyal medya butonlari kaldirilmis
3- game surumu farkli
4- buyuk ihtimal slotlarda [lv.] kaldrilmistir
Test etmedim fakat arkadasin yolladgi fotograf onu animsatiyor.
Eger game surumu 44k deilse %100 erdemin paylastgi hali
Erdem50 nerede paylastı aceba
files yaklaşık 1 ay önce tarafımdan paylaşılan bir filestir ve ch düşme sorunu vardır bunuda daha önce belirtmiştim maxmi 2.5 güncellemesi getirmedi.
Files senin paylastigin deil erdem50 nin fixli olarak paylastigi files senin paylastgn editlenmemis haliydi dikkat edersen enventer sayisi 3
Turkmmoda paylasti fakat konularini kapatti
- Envanter Sayısı 4 değil 3.
- Diğer krallıklarla konuşma bloklu. Yazdıkları gözükmüyor
- Moblarda Level gösterme yok
- Ticaret geçmişi buglu . Denedim geçmişte yazmıyor.
- Krallıkları değişik karakterlerde ticarete basılınca mesaj geliyor # #) gibi saçma sapan mesejlar geliyor.
- Bağırmada Level , Ch , krallık ismi yazmıyor. Sadece renkli PM yazıyor.
- Yazıyor görüldü sistemleri çalışmıyor (krallıklar arasında )
- Sosyal Medya Butonları yok
- loading çubuğundaki % ile yüklenme birbirine uyumlu değil. %60 iken dolu gösteriyo.
Şuanlık bu kadar eksik buldum . Daha vardır belki ama yazılanlar ile server az da olsa uyumlu değil
files erdem50 nin paylaştığı files birisi ayrı bi konu açarak sorunları çözebiliriz.
daha önce erdem50 açtıgı dorudur ama filesin asıl sahibi bu kişi maxmi![]()
files sahibiyle ilgili konuşmuyoruz saten konudada yazıyor maxmi die fakat ben bu filesin fixli halini paylaşanı söyledim yorumda.
Alıntı yaptığını bari yazsaydın be emek hırsızı insan! Benim paylaşımı mı kendi malıymış gibi paylaşıyor.
Yes. 4-5 hours after the channels stop gg maxmi xd
Files Henry arkadaşımızın paylaştığı maxmi filesin tarafımca düzenlenmiş sadeleştirilmiş versiyonudur TR tipi filestir.
Konudaki anlatılanlarla alakası olmadığını kurunca anlarsınız maxmi nin konusundan almış anlatımı arkadaş .
Benim başka forumda açtığım konuyu burda kendi konusuymuş gibi paylaşması zoruma gitti bari alıntı olduğunu yazsaydı.
Files Henry arkadaşımızın paylaştığı maxmi filesin tarafımca düzenlenmiş sadeleştirilmiş versiyonudur TR tipi filestir.
Konudaki anlatılanlarla alakası olmadığını kurunca anlarsınız maxmi nin konusundan almış anlatımı arkadaş .
Bana ait olan paylaşımları ve çalışmaları bahsettiğiniz forum dışı yerde siz kendi adınıza ve kendiniz yapmış gibi paylaşmışsınız?
@mehmetbrn;
24 Saat içerisin de konuya virüs total eklentisi yapınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)