HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar konu hakkında artık bi yönetici olarak biriniz yardımcı olsun hesap birleşiminden önce açtığım ve kastığım çar eski karakterlerin gelmesiyle yeni açtığım karakterim silindi konu hakkında artık biriniz yardımcı olum oyundanda burdanda yazmaktan yoruldummmmm
Merhabalar konu hakkında artık bi yönetici olarak biriniz yardımcı olsun hesap birleşiminden önce açtığım ve kastığım çar eski karakterlerin gelmesiyle yeni açtığım karakterim silindi konu hakkında artık biriniz yardımcı olum oyundanda burdanda yazmaktan yoruldummmmm
Oyunda bakım var şuan bakım bittikten sonra hala hesabınıza giriş yapamıyorsanız özel mesaj ile ulaşınız
Merhabalar hesabıma giriş yapabiliyorum hesap birleşiminden sonra 1 karakterlik boş yerim vardı ve hesap birleşiminden önceki karakterlerim geldi ve yeni açıp kastığım karakterim silinmişti konu hakkında destek talebi oluşturdum konu detaylı bir şekilde aktardım
Merhabalar hesabıma giriÅ yapabiliyorum hesap birleÅiminden sonra 1 karakterlik boÅ yerim vardı ve hesap birleÅiminden önceki karakterlerim geldi ve yeni açıp kastıÄım karakterim silinmiÅti konu hakkında destek talebi oluÅturdum konu detaylı bir Åekilde aktardım
Destek talebi oluşturduysanız yetkililer en kısa süre içerisinde size yardımcı olacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)