- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
CrazyAlkan
DN Angel
asdasdasddj
dragonmetin2
tunahan7171123
lanetadam
qecekondu06
Kendilerini tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dilerim.
Forumumuz adına hayırlı uğurlu olması temennisiyle...
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kısa bir yazı yazayım;
Her alanda ne yaparsanız yapın bir kuruma, kuruluşa uzun emek verin. Herşey menfaat para vs değildir. Her insan menfaati 2. plana atıp toplumda üstlendiği görevi hakkıyla yaparsa ne çatışma nede kargaşa kalır.
Bu üstteki söylediklerim burayı sadece bir forum olarak görenler için saçma gelebilir, fakat burası sadece bir forum değil.
Burası insanı olgunlaştıran, karakterini iyileştirip daha üst bir statüye taşıyan ve sadece bir insanın bile tek başına neler yapabileceğinin farkına vardıran bir kuruluştur.
Ben neler yapabilirim demeyin. Hayatınızda hiç bir yere menfaat amacı güdmeden emek verirseniz karşılığını misliyle alırsınız.
"Ben görev alayım, ayak süreyim, bekleyeyim, durayım, rankım olsun hava atayım" böyle düşünen arkadaşlar hiç bir zaman hayatında ne yükselir nede başarılı olur.
Her bir birey toplumu yükseltmeye dayalı çalışırsa üstte yazdığım gibi her alanda başarılı oluruz. "Bir mıh bir nal kurtarır, bir nal bir at kurtarır, bir at bir asker kurtarır, bir asker bir ordu kurtarır, bir ordu bir ülke kurtarır"
Sevdiğiniz alanda ilerleyin, boş durmayın, devamlı üretken olun. Eğerki böyle bir hayat felsefesi benimserseniz başarılı olursunuz.
Bu ortama serseri şekilde gelip karakteri olgunlaşan, disiplini karakteriyle birleştiren kişiler biliyorum. Bunun için burası sadece bir forum değildir.
Emek vermekten kaçınmayın. Gerçekten emek verince başarılı olursunuz.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; hiç bir emeği karşılıksız bırakmayan bu büyük kişilere teşekkür ederim. Rabbim inşallah beraberliğimizi daim kılar
Son olarak benimle beraber yükselen kardeşlerimide tebrik ederim.
Seçimler çok zor oldu, hepsi birbirinden başarılı arkadaşlarYükselemeyen arkadaşların önümüzdeki dönemde çok daha iyibir çizgi yakalamaları gerekiyor
Hayırlı olsun foruma ve kendilrine
Kıskandım ya layıllar oldu terfi nedir göremedim
Senin gibi fahri olmasından iyidirBir gün bütün yönetim admin olacak diye korkuyorum Kappa
Smoke weed everyday.Senin gibi fahri olmasından iyidir
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
hayırlı olsun cümleten :d
- Konular
- 59,203
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,317
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,948
- DevLira
- 234
Hayırlı olsun 

- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,911
- DevLira
- -3
Seçimler çok zor oldu, hepsi birbirinden başarılı arkadaşlar
Yükselemeyen arkadaşların önümüzdeki dönemde çok daha iyibir çizgi yakalamaları gerekiyor
Hayırlı olsun foruma ve kendilrine
Yükselemeyen arkadaşların önümüzdeki dönemde çok daha iyibir çizgi yakalamaları gerekiyorHayırlı olsun foruma ve kendilrine
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)