farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Mobil Ödeme Sistemi ile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guvenlikguven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 839

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Ben bir bilişim arıyorum mobil ödeme sistemi olan ama mobil ödemeyide bir sunucu değil 3 sunucu parasına denk getirmeyen bir bilişim arıyorum. Farklı bilişimlerden 2 tl gibi ek ucretle mobil ödeme sistemi aktif olarak kullanıyorum ama nedense metin2 satan firmaların hepsi abartılı bir şekilde mobil ödeme alıyor bu yuzden uçmayan bir sistemi olan firma olursa memnun olurum. Teşekkürler

Mobil ödemede alınan komisyonu biz firmalar değil karşı ödeme sistemlerini sağlayan şirketler alır bu durumda abartı demen gereken şirketler oluyor en basit paramazing.com Mobil ödemede 2 Katı fiyat talep ediyor.

Mobil ödemede alınan komisyonu biz firmalar değil karşı ödeme sistemlerini sağlayan şirketler alır bu durumda abartı demen gereken şirketler oluyor en basit paramazing.com Mobil ödemede 2 Katı fiyat talep ediyor.

Bu konudaki anlaşmalardan anlamam pek ama yukarıda da yazdıgım gibi su an aldıgım hosting paketinin normal fiyatı 9,40 tl iken ben mobil ödeme ile 11 tl ödüyorum bunu gordugum icin böyle bir arayıştayım yani, bir metin2 sunucu 35 tl lerde iken mobil ödeme ile 72 tl olması bence abartı ya da anlaşma yapılan firmalar yapıyorsa farklı firma ile anlaşma yapamıyormu hosting firmaları?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri