Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
başkalarının yaptığı sistemi sourcesinden hiç emek vermeden sökmek ve paylaşmak adamlıksa tebrik ediyorum.
ee ne var bunda onu söküp atmakda birşey paylaşılan sourceden alıyorum zoruna giden şeyne ? üstelik işinize yarar diye paylaşıyorum isteyen log.cpp açar syssere // koyar gene kapatır.
cevap ? Sustun Kardeşim.
cevap ? Sustun Kardeşim.
başkalarının yaptıkları ile övünürsünüz sadece siz kendinizi avutursunuz.
başkalarının yaptıkları ile övünürsünüz sadece siz kendinizi avutursunuz.
Sen sızlan dur
bişi sorcam hasan kardeşim emreyi tanımam etmembaşkalarının yaptıkları ile övünürsünüz sadece siz kendinizi avutursunuz.
başkalarının emgini söküp paylaşmak adamlık değilde kullanmak adamlıkmı ?
sende bende bu srcyi sahibine bişey vermeden kullandık adamlıkta içinden ufak şey paylaşıldıgında adamlık olmuyomu ?
yada ona bakarsan emek vermeden sistem söküp kullanmak adamlık değilse itemine ws sistemini çıkarıp kullanan sen değilmisin ?
bişi sorcam hasan kardeşim emreyi tanımam etmem
başkalarının emgini söküp paylaşmak adamlık değilde kullanmak adamlıkmı ?
sende bende bu srcyi sahibine bişey vermeden kullandık adamlıkta içinden ufak şey paylaşıldıgında adamlık olmuyomu ?
yada ona bakarsan emek vermeden sistem söküp kullanmak adamlık değilse itemine ws sistemini çıkarıp kullanan sen değilmisin ?
kullanmaya birşeymi diyorum yoruma bakarsan anlarsın biraz kullan ama bunu milletle paylaşıp warez edip kişinin emeğini çöpe atmak doğrumu?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)