Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

NESNE MARKET SORUNU loely

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LonneLy Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleykum

İlk olrak şunu belirmek isterim Nesne Marketteki sorunu. Kristallerimiz gidiyor ama itemler gelmiyor. Elimde mevcut video bulunmakta.

1- Siteden 1ay önce Kırmızı Şebnem çektim 10 kristalim gitti ama şebnem gelmedi Bu ilk kristal kaybım.
2- 1 veya 2 hafta önce siteden çoşku ayakkabı çekiyordum ama kristal gitti ayakkabı gelmedi 45 krstalim gitti.
3-2 gün önce siteden Kirin Ayakkabı çekiyorudum yine kristal gitti aykkabı gelmedi.

1 ve 2 Kristal kaybımda video almamıştım ama 3 item çekişimde video aldım video da belirttim kayboldunu video yu buraya yüklemedim ama şuanda elimde mevcut. Şuana kadar sitede 100 krstalim kayboldu. Destek ten bi cevap alamadığım için buraya bu konuyu açıyorum.

Artik bu problemin çözülmesini istyoruz kristal kaybı yaşayan bir sürü kişi var ve herkez bi haber bekliyor. Biz siteden item çekerken şans gibi bişey oldu ya geliyor ya gelmiyor bunun acil çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

İlginiz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri