BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Dev konu // 4-4 ws arena mapı + quest // hacıbaba //

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wolf16288
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

örneğin ws bitince yenileni dışarı atmasi gerek bazen atıyor bazen atmıyor bunun sebebi sanırım yenilen oyuncu intikam yapiyor bu yuzdende disari atmıyor disardaki izleyici saman ws atanlara ++++++ basabiliyor disardaki adam ticaret v.s yollayabiliyor.
Bu sistem vs serverler için vazgecilmez bir sistem kendi vs serverimde kullanırdım bu gibi sorunlar meydana gelirdi ek olarak vs mapin içinde tam ortaya kazananlar ve kaybedenler yeri olarak 2 tane ayri kare seklinde alan ayrılabilir fakat bu zor bi sistem kafa karıştırır.2. Olarak vs alanina tribün konsa guzel olur oyuncular vsyi tribüne çıkarak izlese daha rahat izlerler ve daha güzel olur.3. Ek olarak turnuvaya ışınlananlar bilmiyor sunak muhafizindan kayit olmayi habire diyodum userlere kayit olun kayit olun diye vs turnuvasina ışınlaninca /b duyurusu gibi duyuru çıkarsa buda güzel olur.4.ek olarak bu sistemin birde karakter olarak vs turnuvasi örneğin savaşçılar arasi suralar arasi turnuva gibi 5. Olarak suanda düşünmekteyim Sanki parali özel sistem yaptiriyorum

FUNCTION fight_playerless()
FUNCTION init_next_round()
FUNCTION local_pc_warp(name,x,y)
FUNCTION setqf_by_name(name,flag,value)
FUNCTION getqf_by_name(name,flag)
FUNCTION get_attender_id_by_name(name)
FUNCTION get_my_attender_id()
FUNCTION get_duel_partner()
FUNCTION get_fight_mode()
FUNCTION set_fight_mode(fmode)
FUNCTION get_arena()
FUNCTION set_arena(id)
FUNCTION ask_fight(asker,target)

Bu nedır yahu

örneğin ws bitince yenileni dışarı atmasi gerek bazen atıyor bazen atmıyor bunun sebebi sanırım yenilen oyuncu intikam yapiyor bu yuzdende disari atmıyor disardaki izleyici saman ws atanlara ++++++ basabiliyor disardaki adam ticaret v.s yollayabiliyor.
Bu sistem vs serverler için vazgecilmez bir sistem kendi vs serverimde kullanırdım bu gibi sorunlar meydana gelirdi ek olarak vs mapin içinde tam ortaya kazananlar ve kaybedenler yeri olarak 2 tane ayri kare seklinde alan ayrılabilir fakat bu zor bi sistem kafa karıştırır.2. Olarak vs alanina tribün konsa guzel olur oyuncular vsyi tribüne çıkarak izlese daha rahat izlerler ve daha güzel olur.3. Ek olarak turnuvaya ışınlananlar bilmiyor sunak muhafizindan kayit olmayi habire diyodum userlere kayit olun kayit olun diye vs turnuvasina ışınlaninca /b duyurusu gibi duyuru çıkarsa buda güzel olur.4.ek olarak bu sistemin birde karakter olarak vs turnuvasi örneğin savaşçılar arasi suralar arasi turnuva gibi 5. Olarak suanda düşünmekteyim Sanki parali özel sistem yaptiriyorum
Merhabalar,
Quest+ Mapta hiçbir bug, açık yoktur hepsi giderilmistir.
Deneyip gôrebilirsiniz.

FUNCTION fight_playerless()
FUNCTION init_next_round()
FUNCTION local_pc_warp(name,x,y)
FUNCTION setqf_by_name(name,flag,value)
FUNCTION getqf_by_name(name,flag)
FUNCTION get_attender_id_by_name(name)
FUNCTION get_my_attender_id()
FUNCTION get_duel_partner()
FUNCTION get_fight_mode()
FUNCTION set_fight_mode(fmode)
FUNCTION get_arena()
FUNCTION set_arena(id)
FUNCTION ask_fight(asker,target)

Bu nedır yahu
?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri