mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Luis Suarez: "3 Katı Para Teklif Etseler..."

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lanetadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 77

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uruguaylı yıldız Luis Suarez, kariyerinde bu noktaya ulaşmak için çok sıkıntılara katlandığını söyleyerek uzun yıllar Katalonya'da kalacağını açıkladı.

Barcelona'nın yıldız forveti Luis Suarez, diğer kulüplerin kendisi için ne kadar fazla para teklif edeceğini dikkate almaksızın uzun yıllar Camp Nou'da kalacağını açıkladı.

Suarez, Lionel Messi ve Neymar ile birlikte muhteşem bir ekip oluştururken bu üçlü 2015'te şu ana dek 125 gole isimlerini yazdırdı.

Uruguaylı forvet bu gollerin 40'ını kaydetti ve diğer kulüplerin iştahını kabarttı ancak Suarez, uzun yıllar boyunca hiçbir yere gitmeyeceği konusunda net konuştu.

Perşembe günü Adidas tarafından düzenlenen bir etkinlikte konuşan Suarez, "Her zaman oynamak istediğim kulüpteyim ve burada olabilmek için çok sıkıntılara katlandım" dedi.

Suarez, "Başka bir kulüp bana ayrılmam için 3 misli para bile teklif etse ayrılmayacağım!" dedi.

"Ailem de burada mutlu. Dolayısıyla ayrılmam imkansız. Uzun yıllar burada kalacağım." diyen Suarez, Messi'nin Barça'dan ayrılacağı fikrini de kabul etmedi.

Manchester City'nin 28 yaşınadaki süperstara ilgisi bilinirken Suarez, 4 kez Balloon d'Or'u kazanan Messi'nin Katalan ekibinden ayrılmasının büyük oranda mümkünatsız olduğunu söyledi.

Suarez, "Bence Messi'nin ayrılması imkansız" dedi.

"O burada mutlu ve iyi bir anında, ailesi de mutlu. Ancak tabii ki futbolda ne olacağını bilemezsiniz." diyen Suarez, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu an her şey mükemmel gidiyor. Bugün onu gördüm ve bence buradan ayrılması imkansız. Ve tabii ki ben ona burada kalmasını tavsiye edeceğim!"

Suarez, Barça'nın öldürücü hücum hattının üçüncü üyesi Neymar içinse "Şüphesiz o, dünyanın en iyi ikinci oyuncusu!" etiketini yapıştırdı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri