- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
admin yapma gozune sevim sen oyundasin diye iki espiri yaptik burnumuzda getirme sen dedin kurtce dersi verin diye bende dedim kurt degilim falan bunda hesabin silinecek neyi var anlamadim bide bu MrKENDIRCI NIYE YEDI OZAMAN
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
admin yapma gozune sevim sen oyundasin diye iki espiri yaptik burnumuzda getirme sen dedin kurtce dersi verin diye bende dedim kurt degilim falan bunda hesabin silinecek neyi var anlamadim bide bu MrKENDIRCI NIYE YEDI OZAMAN
Ben Kürtçe dersi verin demedim.
Bir oyuncu bağırmaktan bir şey yazdı yazdığı şey anlaşılamayacak kadar devrikdi bende Kürt dili ve edebiyatı yazdım. Sende Tüm Kürtlerin ... yazdın Espri yap yapma demiyoruz ama yerinde ve doğru şekilde yapıldığında güzel olur bu espri değil düpe düz hakaret etmek bunun Espri diye savunulacak bir yanı yok
- Konular
- 60
- Online süresi
- 10h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
@Shorty; turkay biliyosunki sen varsin diye yazdim yoksa ne isim var irkcilikla.
kardeşim o gamemaster o yazıyo diye sende yazman gerekmiyo geçmiş olsun gerçi hakettin zaten

- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yav kardesim kurtlerin ak dedim ama ciddi anlamda demedim orda espiri anlaminda dedim ama farkli yerlere kaymis kurt arkadaslarim var benim niye soveyim ben.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)