- Konular
- 16
- Online süresi
- 49m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 56
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@Shorty
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
@Shorty;Afedersin oyuna girip saçma sapan konuşuyosun oyuncular senden yüz bulup saçmaladığında banlıyorsun madem oyuncunun bu yaptığı suç, o zaman böyle her gün şehitlerin bulunduğu bir ortamda saçma sapan yazmayacaksın.
Bir barutu tutuşturmak için kıvılcım yeterlidir ortaya kıvılcımı bırakıyorsun barut tutuşunca su tutmaya çalışıyorsun madem anlaşılmadı kürtçe demendeki amaç ne yüzlerce dil varken?
Bi suççlu yargılanırken dahi neden işlendiğine bakılıp indirim verilir.
Sen orta kürt dili ve edebiyatı bilen var mı demesen bu adam onu yazmazdı.
Yazmayım yazmayım diyorum ama maddelerde oyun yetkilileri ile dalga geçilmesi bağırmaktan ban sebebidir falan yazmışsınız kurallara.Birader sen gelipte oyunda bağırmaktan ''Sevgilinizin ayağı büyük olsa ne yapardınız?'' / ''Sevgiliniz için cinayet işler miydiniz?'' gibi sorular sorarsan o adam sana ne yazdıysa senden yüz buluyordur kusura bakma.
Not:Kimseyi savunduğum yok şahsı tanımıyorum.
Bir barutu tutuşturmak için kıvılcım yeterlidir ortaya kıvılcımı bırakıyorsun barut tutuşunca su tutmaya çalışıyorsun madem anlaşılmadı kürtçe demendeki amaç ne yüzlerce dil varken?
Yazmayım yazmayım diyorum ama maddelerde oyun yetkilileri ile dalga geçilmesi bağırmaktan ban sebebidir falan yazmışsınız kurallara.Birader sen gelipte oyunda bağırmaktan ''Sevgilinizin ayağı büyük olsa ne yapardınız?'' / ''Sevgiliniz için cinayet işler miydiniz?'' gibi sorular sorarsan o adam sana ne yazdıysa senden yüz buluyordur kusura bakma.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aynn kardesim o bi anlik kelimeydi.
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@Shorty;Afedersin oyuna girip saçma sapan konuşuyosun oyuncular senden yüz bulup saçmaladığında banlıyorsun madem oyuncunun bu yaptığı suç, o zaman böyle her gün şehitlerin bulunduğu bir ortamda saçma sapan yazmayacaksın.
kafası kıyak oyuna giriyor bence bu cocuk kafa yapıyor milletle şahısa göre iş yapıyor oyun yönetiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)