Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Offline Shop Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 686
  • Görüntüleme Görüntüleme 117K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Buyur Kardeşim düzelttip ekledim.

Yalnız bir şey farkettim kodları veren arkadaş saçma sapan vermiş ondan dikkat et sende acce yani kuşak sistemi ekli ondan

Kod:
    if (ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner() || ch->IsCubeOpen() || ch->GetOfflineShopOwner())

Bu tür kodların alttaki gibi olması gerek sende || ch->IsAcceOpen() Kodu ekli olmalı cubeopen dan sonra çünkü sende kuşak sistemi mevcut ona göre düzenle hata almazsın build de ama oyun içinde hata oluşturur diye söylüyorum.
ayrıca tüm kod bloklarını değiştirme eklenecekleri ekle acce kodu var mı diye bak gerisinde ise değiştirilecek kodlarda sadece ifdef,else ve endif li kodların arasında kalanları değiştir.

Kod:
    if (ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner() || ch->IsCubeOpen() || ch->IsAcceOpen() || ch->GetOfflineShopOwner())

Örnek İfdef den kastım

Kod:
    if (ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner() || ch->GetMyShop() || ch->IsCubeOpen() || ch->IsAcceOpen())
    {
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO,  LC_TEXT("ì°½ê³ ,거래창등이 열린 상태에서는 개량을 í• ìˆ˜ê°€ 없습니다"));
        ch->ClearRefineMode();
        return;
    }

Bu sende ki kod alttaki ile değiştir komple blok değiştirme mesela örnektir.

Kod:
#ifdef ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM
    if (ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner() || ch->GetMyShop() || ch->IsCubeOpen() || ch->IsAcceOpen() || ch->GetOfflineShopOwner())
    {
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO,  LC_TEXT("Aï¿ °i,°A·¡Aï¿ Î¼iAI ¿­¸° ≫oAA¿¡¼­´A °³·®A≫ CO¼o°¡ ¾ø½A´I´U"));
        ch->ClearRefineMode();
        return;
    }
#else
    if (ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner() || ch->GetMyShop() || ch->IsCubeOpen() || ch->IsAcceOpen())
    {
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO,  LC_TEXT("ì°½ê³ ,거래창등이 열린 상태에서는 개량을 í• ìˆ˜ê°€ 없습니다"));
        ch->ClearRefineMode();
        return;
    }
#endif

Hadi kolay gelsin.

Buda Zorluk Çekenler için gelsin.

Siz Vazgeçmeyin. :D

Son düzenleme:
@lordsas kuşak sistemi kullanmıyorum, tamamen oyun içi sildim. Hata oluşacak bir durum olmadığını düşünüyorum yoksa editlerim :D

Sistemi sorunsuz olarak ekledim game ve db'ye clientte build ettim herşey sorunsuz hazır ancak CH düşüyor syserr baktığımda ise offline_shop_npc tablosunun silindiğini ifade ediyor. Navicattan baktığımda silinmiş oluyor. Geri yüklüyorum ancak tekrardan siliniyor ve bir süre sonra ch düşüyor.

Sistemi sorunsuz olarak ekledim game ve db'ye clientte build ettim herşey sorunsuz hazır ancak CH düşüyor syserr baktığımda ise offline_shop_npc tablosunun silindiğini ifade ediyor. Navicattan baktığımda silinmiş oluyor. Geri yüklüyorum ancak tekrardan siliniyor ve bir süre sonra ch düşüyor.
tabloyu ekliyorsun'ya playera orda eklediğin tabloya sağ tıkla designed table 'de gelen yerde options a geç Innodb yazan yeri myısam yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri