Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Offline Shop Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 686
  • Görüntüleme Görüntüleme 117K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ofline shopu ekledim cok fazla sorun vardi bir cogunu düzelttim fakat bu seferde banka kısmındaki paralar 5saniede bir kafasinba göre 100t 200t 800t oluyor

her seferde tabloların crash olması dosyalardaki tabloların birisinde innodb kullanılması yüzünden oluyo şu kullanılırsa sorun kalmaz çökme yapmasının sebebi reboot atınca tablonun gümlemesi oyunda pazar açmaya kalkıncada tabloyu algılayamaması

pazar kuramıyodu ch düşüodu ; kardo verdiğin sql pazar kuruluyo ama şimdide pazar kururuyo sorunsuz ama pazarlara bakarsa ch düşüyo bu sqlda eksik birşey mi yazdın acaba kontrol edebilrmsn sana zahmet olmasa

pc daha yeni geçebildim :)

pazar kuramıyodu ch düşüodu ; kardo verdiğin sql pazar kuruluyo ama şimdide pazar kururuyo sorunsuz ama pazarlara bakarsa ch düşüyo bu sqlda eksik birşey mi yazdın acaba kontrol edebilrmsn sana zahmet olmasa

pc daha yeni geçebildim :)

sql de tek yaptığım inno db durumunu normale çevirip crash sorununu kaldırmaktı kodlarda ek bi değişiklik yapmadım

sql de tek yaptığım inno db durumunu normale çevirip crash sorununu kaldırmaktı kodlarda ek bi değişiklik yapmadım

Sorun Nerede biliyormusun dostum

9Gb7No.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri