HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Lycan sourcesine eklemek sıkıntılı verdiğin dosyalar hazır dosyalar bunları direkt kullanamayız sadece kodları yok mu eklemek için nereden bulabiliriz.
Lycan sourcesine eklemek sıkıntılı verdiğin dosyalar hazır dosyalar bunları direkt kullanamayız sadece kodları yok mu eklemek için nereden bulabiliriz.
Hiçbir yerden
Hiçbir yerden
Bu sistemi yapan adam direkt böyle satmadı ya hiçbir yerden demek komik istediğim dosyaları buldum ben devden teşekkürler yinede.
Bu sistemi yapan adam direkt böyle satmadı ya hiçbir yerden demek komik istediğim dosyaları buldum ben devden teşekkürler yinede.
Offline shop sistemini devde tek paylaşan bendim sonra forumdan engellendim benden sonra paylaştılarsa yine kaldırılmıştır anlatımlı halini ken'den alırsın o sana beleşe vermez o yüzden çok komiğim hahahahaha hihihihihihi OFFLİNE SHOP SİSTEMİ SADECE TURKMMO'DADIR BEST OF METIN2 FORUM (Bu işleri bilen adam zaten her türlü ekler offline shop sistemini @Berke058; bile eklediyse sen de eklersin
)
Moderatör tarafında düzenlendi:
I have already added, the code can be used completelyBu sistemi yapan adam direkt böyle satmadı ya hiçbir yerden demek komik istediğim dosyaları buldum ben devden teşekkürler yinede.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)