HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben konuda kanıt göremedim. Başkalarına ait 2 resim var onların da bu dosyalar ile yapıldığına dair kanıt yok.![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resimdeki'de Ken'e ait dosyalarla yapıldı.Senin mantığınla yola çıkarsak burda paylaşılan omuz kuşağınında paylaşılan dosyalar ile yapıldığına dair kanıt yok diyebiliriz.Bu dosyalar ile yaptığına dair kanıt ekleme gibi bir zorunluluğuda yok
Paylaşılan dosyaları indirip eklemeyi denedikten sonra mı dosyaların eksik olduğunu düşündün? 
Son düzenleme:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resimdeki'de Ken'e ait dosyalarla yapıldı.Senin mantığınla yola çıkarsak burda paylaşılan omuz kuşağınında paylaşılan dosyalar ile yapıldığına dair kanıt yok diyebiliriz.Bu dosyalar ile yaptığına dair kanıt ekleme gibi bir zorunluluğuda yokPaylaşılan dosyaları indirip eklemeyi denedikten sonra mı dosyaların eksik olduğunu düşündün?
Ben insanlara yardımcı olmak için söylüyorum. Anlatımı olmayan dosyalarla saatlerce uğraşıp "çalışmıyor" demek hoş olmaz öyle değil mi ?

Paylaşılan dosyaları indirip, elimdeki warez dosyalarla karşılaştırdım. Dosyalar aynı ama eksik o yüzden sordum bu halde çalışıyor mu diye, benim bu sistemler için acelem yok denememe gerek yok şimdilik.

resmen diss atmışsın xd
yes gooooooood, thanks bakir
Dün yabancı forumda böyle diyor du
baya gülmüştümyes gooooooood, thanks bakir
Dün yabancı forumda böyle diyor dubaya gülmüştüm
aynı kişiler xd
@Bekir Akdemir; uğraşıyordunuz iyi oldur kardeşim
devam böyle
devam böyle
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)