Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Offline Shop Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 686
  • Görüntüleme Görüntüleme 117K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben konuda kanıt göremedim. Başkalarına ait 2 resim var onların da bu dosyalar ile yapıldığına dair kanıt yok. :)

Resimdeki'de Ken'e ait dosyalarla yapıldı.Senin mantığınla yola çıkarsak burda paylaşılan omuz kuşağınında paylaşılan dosyalar ile yapıldığına dair kanıt yok diyebiliriz.Bu dosyalar ile yaptığına dair kanıt ekleme gibi bir zorunluluğuda yok :) Paylaşılan dosyaları indirip eklemeyi denedikten sonra mı dosyaların eksik olduğunu düşündün? :)

Son düzenleme:

Resimdeki'de Ken'e ait dosyalarla yapıldı.Senin mantığınla yola çıkarsak burda paylaşılan omuz kuşağınında paylaşılan dosyalar ile yapıldığına dair kanıt yok diyebiliriz.Bu dosyalar ile yaptığına dair kanıt ekleme gibi bir zorunluluğuda yok :) Paylaşılan dosyaları indirip eklemeyi denedikten sonra mı dosyaların eksik olduğunu düşündün? :)

Ben insanlara yardımcı olmak için söylüyorum. Anlatımı olmayan dosyalarla saatlerce uğraşıp "çalışmıyor" demek hoş olmaz öyle değil mi ? :)
Paylaşılan dosyaları indirip, elimdeki warez dosyalarla karşılaştırdım. Dosyalar aynı ama eksik o yüzden sordum bu halde çalışıyor mu diye, benim bu sistemler için acelem yok denememe gerek yok şimdilik. :redface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri