HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
her şey sorunsuz ekli hatayı daha niye veriyor anlamadım eklemeyeceğim sistemi zaten test edecektim fixleri elimde mevcutta
canım kardeşim herşey sorunsuz ekli olsa hata verirmiydi ?
Turkmmo Flood Engelleme
includeleri ve common u kontrol et tekrar
Ya tr leştirip paylaşan yokmu sorunsuz olarak ? çok lazım
kardeş neden herşeyi hazır bekliyorsun ? bizde zamanında senin gibiydik lakin hep verin demiyorduk kendimizde çabalayıp, hata yaparak geldik buralara tr ye çevirmek dediğini hiçbirşey bilmeyen bile google translateyi açar çevirir türkçe yapar birazda kendin çabalamalısın.
belki translate'i hiç duymadı, belki mağaranın derinliklerinde yaşıyorkardeş neden herşeyi hazır bekliyorsun ? bizde zamanında senin gibiydik lakin hep verin demiyorduk kendimizde çabalayıp, hata yaparak geldik buralara tr ye çevirmek dediğini hiçbirşey bilmeyen bile google translateyi açar çevirir türkçe yapar birazda kendin çabalamalısın.
Ya hadi türkcelestirip paylastilar ekleyebilcekmisin ? Onu gectim tc tarzi oyun acicam diyosun ? Bu bilgiylemi oyun acicaksin max 20 online ile takilirsinizYa tr leştirip paylaşan yokmu sorunsuz olarak ? çok lazım

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)