HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yaf bide sen kalk git şurdan sayın kodır off shopun yeni çıkanını ekleyip 300 tl ye satıyor karaktersiz herifler yok onu düzelttim yok bunu düzelttim diyede saçmalıyon işine bak
+1 gol olur
Senin gibilerin bizi çekememesini anlarım ve saygı duyarım. Yaşıtım olmadığın için tartışmaya bile girme gereği duymuyorum. Çocuk aklında laf sokma çabalarına giriyorsun. Yaşıtlarınla oyna.yaf bide sen kalk git şurdan sayın kodır off shopun yeni çıkanını ekleyip 300 tl ye satıyor karaktersiz herifler yok onu düzelttim yok bunu düzelttim diyede saçmalıyon işine bak
Senin gibilerin bizi çekememesini anlarım ve saygı duyarım. Yaşıtım olmadığın için tartışmaya bile girme gereği duymuyorum. Çocuk aklında laf sokma çabalarına giriyorsun. Yaşıtlarınla oyna.
Senin neyini çekemicem senin yaptığın ne varki benim yapamadığım ? çok belli src satışı bile yapmıyorsun
Satsam zatn gelip src almak için pazarlık yapacaksın, senin gibi çok kendini beğenmiş kişi geldi src almak için bana, siz kendi çöp srclerinize devam edin, benimki size ağır gelirSenin neyini çekemicem senin yaptığın ne varki benim yapamadığım ? çok belli src satışı bile yapmıyorsun

Satsam zatn gelip src almak için pazarlık yapacaksın, senin gibi çok kendini beğenmiş kişi geldi src almak için bana, siz kendi çöp srclerinize devam edin, benimki size ağır gelir![]()
1.5 2 sene önce maxmi files almıştım o gündür bugündür oyun için para yatırmadım kimseye senin src çok sağlamki satış yapmıyon dimi pisliğin dökülecek ortaya ya bi kak git şurdan çok şükür kendi Srcm Kendi filesım var kendimde derleyebiliyorum istediğim şeyleride elde edebiliyorum
Turkmmo Flood Engelleme
Ula koskoca Ymir bile bu veledler kadar kibirlenmiyor 2 kod yazınca

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)