Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Offline Shop Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 686
  • Görüntüleme Görüntüleme 117K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eh Çok bug dediğiniz olay nedir sadece change price ve bankada küçük hatalar var o kadar. :D diğerlerini sölerseniz makbule geçer diyim nediyim :)
@MysticGame; @abc262626; @tslee61; @BekirAKDEMIR;
Arkadaşlar belki 10.cu ekleyişim tek tek kontrol ediyorum
bende kuşak ve 6 taş sistemi ekli hep aynı hataları alıyorm
change price hatasını paylaştılar yaptık o tamam
1- ilk pazarı açarken ilk koydugum item mysql da gözüküyor pazarda gözkmüyor kapatınca gelmiyor item
2- bi türlü şu bankayı ayarlayamadım long long yang sistemi ekli bende mysql'a bi türlü yang gitmiyor ne yaptıysam olmadı elle editleyince mysqlu para geliyor ama item alınca gelmiyor money money2 tablolarını kontrol ettim yine olmadı
3- item ekle item sil yerinde 200 lü itemler tek gözüküyor
4- bi zırh veya silah ekleyince taşlarda safra +5 kılıç gibi saçma şeyler oluyor ve edit oluyor efsunlu itemler
Gözünüzü sevim yapan arkadaşlar konuyu atsınlar yada yardım etsinler ilk paylaştığından beri bunları çözemedim usandım artık

Son düzenleme:
@MysticGame; @abc262626; @tslee61; @BekirAKDEMIR;
Arkadaşlar belki 10.cu ekleyişim tek tek kontrol ediyorum
bende kuşak ve 6 taş sistemi ekli hep aynı hataları alıyorm
change price hatasını paylaştılar yaptık o tamam
1- ilk pazarı açarken ilk koydugum item mysql da gözüküyor pazarda gözkmüyor kapatınca gelmiyor item
2- bi türlü şu bankayı ayarlayamadım long long yang sistemi ekli bende mysql'a bi türlü yang gitmiyor ne yaptıysam olmadı elle editleyince mysqlu para geliyor ama item alınca gelmiyor money money2 tablolarını kontrol ettim yine olmadı
3- item ekle item sil yerinde 200 lü itemler tek gözüküyor
4- bi zırh veya silah ekleyince taşlarda safra +5 kılıç gibi saçma şeyler oluyor ve edit oluyor efsunlu itemler
Gözünüzü sevim yapan arkadaşlar konuyu atsınlar yada yardım etsinler ilk paylaştığından beri bunları çözemedim usandım artık

10.cu ekleyişin ve hala fixleyemediysen metin2yi veya offline shopu veya diğer sistemleri bırak hepsi olacak diye birşey yok ama zorla hepsi olsun istiyorsan kendini yazılımda geliştirip kendi kodlarınla yapmalısın

10.cu ekleyişin ve hala fixleyemediysen metin2yi veya offline shopu veya diğer sistemleri bırak hepsi olacak diye birşey yok ama zorla hepsi olsun istiyorsan kendini yazılımda geliştirip kendi kodlarınla yapmalısın

1 2 günde olacak birşey değil bu kardeşim karışık işler ekleme yapabiliyorum fakat dili öğrenmek baya zamanımı alıyor ve o kadar zamanım yok sorunsuz ekleyenlerden yardım istiyorum fixlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri