HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
alabilir.
Bu sistemde bug var bir kaç tane. 1. si bankadakı para çekilmiyor. Test edildi ve konu bildiriliyor. Eğer aksini söyleyecek olan kişi varsa buyursun video koysun sorunsuz olduğuna dair.
Bu sistemde bug var bir kaç tane. 1. si bankadakı para çekilmiyor. Test edildi ve konu bildiriliyor. Eğer aksini söyleyecek olan kişi varsa buyursun video koysun sorunsuz olduğuna dair.
sen ekle vıdeo koy ozaman kanıtla
Konuyu paylaşan ben değilim takır takır çalıştığına dair kanıtı koyması gereken kişi konuyu paylaşan kişidir? Oradan buradan rastgele bulup paylaşıyorsunuz bug tan bir habersiniz.sen ekle vıdeo koy ozaman kanıtla
Konuyu paylaşan ben değilim takır takır çalıştığına dair kanıtı koyması gereken kişi konuyu paylaşan kişidir? Oradan buradan rastgele bulup paylaşıyorsunuz bug tan bir habersiniz.
sonuc olarak paylaşılmışmı evet sabite alınmışmı evet burdakı modlar ekleyim denesinler senın görüşünede saygı duyuyorum ama turkmmo şu sart ekleyecek bırı test edecek çalışıyorsa konu acık kalcak veya calısmazsa kapatılcak bu kadar basıt modlar ne oldugunu bılmedıgın ııcın bırsey kurcalıyorlar ıste kafalarına gore
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)