HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu da bugün sabah ekledim direk hazır dosyayı atıp build etmiş diyenler varmış evet wolfman ve kuşak yukarıdan geldi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunu da bugün sabah ekledim direk hazır dosyayı atıp build etmiş diyenler varmış evet wolfman ve kuşak yukarıdan geldi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Çalışmıyor diyenler hazır dosyaları ister şimdi de

userinterface/locale_inc.h ekle@alondark54;
Kardeşim kanıt atılmış olabilir ama Allah aşkına indirde bir PythonFiles/root klasörün içindeki uiofflineshop.py ve uiofflineshopbuilder.py'deki kodları bir incele uishop.py'den bazı kodlar istiyor ve bulamadığı içinde loadingde takılıyor...
Kod:shop.ClearOfflineShopStock()
Kod:def Refresh(self): net.SendRefreshOfflineShop() for i in xrange(shop.OFFLINE_SHOP_SLOT_COUNT): itemCount = shop.GetOfflineShopItemCount(i) if (itemCount <= 1): itemCount self.itemSlot.SetItemSlot(i, shop.GetOfflineShopItemID(i)) wndMgr.RefreshSlot(self.itemSlot.GetWindowHandle())
Kod:def SetItemData(self, pos, itemID, itemCount, itemPrice): shop.SetOfflineShopItemData(pos, itemID, itemCount, itemPrice)
al örnek olarakta bu kodlara bakınız...
NOT= Amacım arkadaşın konusunu kötüleyip karalamak yada baltalamak değildir kendisini tanımıyorum bile sadece bir sorun bildiriyorum ama siz inatla çalışıyor sıkıntı yok diyorsunuz anlayan arkadaşlar bir baksın...
#define ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM
düzelir
hahahaÇalışmıyor diyenler hazır dosyaları ister şimdi de![]()
o kadar fotoğraf attım kafalarında sorun var bazı kişilerin sistemde sorunda yok takır takır çalışıyorBu da ne? ... teşekkürler
1222 14:44:22502 :: Traceback (most recent call last):
1222 14:44:22502 :: File "ui.py", line 1479, in OnUnselectItemSlot
1222 14:44:22502 :: File "ui.py", line 87, in __call__
1222 14:44:22502 :: File "ui.py", line 78, in __call__
1222 14:44:22503 :: File "uiOfflineShop.py", line 1062, in UnselectItemSlot
1222 14:44:22503 :: AttributeError
1222 14:44:22503 :: :
1222 14:44:22503 :: 'module' object has no attribute 'GET_ITEM_QUESTION_DIALOG_STATUS'
1222 14:44:22503 ::
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)