HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler fakat her değişmede farklı hatalar çıkıyor bu konunun daha gelişmiş sorunsuz olanını bulamadım bildiginiz temiz dosya varmı ?offlineshopmanager classında give back varmış ancak o classa ait değilmiş yani tanım karşılıkları ve destekçkileri kontrol edin.
bu konudaki kodlar hata içermiyor.Teşekkürler fakat her değişmede farklı hatalar çıkıyor bu konunun daha gelişmiş sorunsuz olanını bulamadım bildiginiz temiz dosya varmı ?
bu konudaki kodlar hata içermiyor.
Bunu denedim çok tuhaf hatalar aldım peki bu konudaki kodlarda degistirilmesi gereken vb bisiler mevcutmu yoksa direk copy paste ?
bug elbetki var ancak eklerken değiştirmeniz gereken birşey yok build olması için.Bunu denedim çok tuhaf hatalar aldım peki bu konudaki kodlarda degistirilmesi gereken vb bisiler mevcutmu yoksa direk copy paste ?
bug elbetki var ancak eklerken değiştirmeniz gereken birşey yok build olması için.
Exe src'de var
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)