DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

emrah beyden cevap beklıyorum ADMIN.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErdemMarket
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 900

ErdemMarket

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
73
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 10 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

EMRAH BEY TURKAY BEYLE KONUSTUM NE OLDUGU BELIRSIZ BIR VIDEOYU BAHANE GOSTEREREK KEFIL OLDUGUM ICIN KAPATILDIGINI SOYLUYOR AMA ORTADA KANIT DIYE GOSTERDIGI VIDEO YARIDA KESILMIŞ VE AYRICA KEFILI BAHANE GOSTERIYOR ANCAK NIYE TUM HESAPLARIM KAPATILDI BOŞ HALDE DURAN HESAPLARIMA KADAR KAPATILDI ORTADA BIR VIDEO VAR VIDEO BU BU VIDEOYA DAYANARAK HESABIMIN ACILMAYACAGINI SOYLUYOR BU VIDEODA OYUN KURALLARINA HAYKIRI NE YAPMISIM SOYLERMISINIZ ARTIK ACIKLAMA VE DESTEK BEKLIYORUM VIDEO YARIDA KESILMIŞ VIDEONUN DEVAMINDA BANA PARAYI VER DIYOR VEREN ARKADAS BENDE VERIYORUM KARŞI TARAFA OLAY BUNDAN IBARET BU NEDENDEN DOLAY IHESABIM KAPATILIYOR VIDEODA İSE HİÇBİRŞEY YOK BENIM HESABIM SUCSUZ YERE KAPATILDI VE KAPATILMA NEDENI OLARAK BU VIDEO GOSTERILIYOR BU VIDEODA MyNumberOneFatheR NE YAPTI SOYLERMISINIZ BANA ARTIK BEN DESTEK ISTIYORUM SEVGILI ADMIN EMRAH BEY SIZDEN DAHA YETKILI BİR MERCİ ZATEN YOK BU SORUNUMLA CIDDI ANLAMDA İLGİLENİRMİSİNİZ ARTIK BU VIDEODA HICBIRŞEY YOK SIZE TELEFONDADA EGER KANITLI BIR ŞEKİLDE CİDDİ ANLAMDA BIR KURA LIHLALIM BIR SUCUM VARSA ÇEKMEYE RAZI OLDUGUMU DILE GETIRDIM ZATEN TEK ISTEDIGIM BU MESAJIMI OKUMANIZ VE ARTIK YARDIMCI OLMANIZ CUNKU TURKAY BEY NE OLDUGU BELIRSIZ HICBIR ANORMAL DURUM OLMAYAN BIR VIDEOYU BAHANE EDEREK MESAJLARIMA BILE CEVAP VERMIYOR ARTIK EN YETKILI MERCI OLARAK EMRAH BEY SÖZDEN YARDIM ISTIYORUM .

Kardeş adama kefil olmuşsun adamda bir yamuk yapmıştır sende arada gümlemissindir geçmiş olsun suç sende kimseye kabahat bulma açılması çok zor hesabının

ortada kanıt yok vıdeo yarıda kesılmış ayrıca bana t yi verebilirsin işlemi yaptık dıyen kişi bana t yi veren kısıdır bana t yı veren kısı verebılırsın parayı karsı tarafa dedı verdım gerısı benı baglamaz bana ver dıyen kısı kendısı zaten kafama gore t yı anlastıgı adama vermedı mver demesını bekledım boyle bır mmuhabbetten sınırsız banlıyamaz kımse benı haklarım var benım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri