Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben bu zamana kadar yaklaşık 7-8 bilişim ile birlikte çalıştım, kimse hakkında yorum yapmadım. Hangi bilişim ile çalışsam hep bir ıkıntı ile karşı karşıya kaldım. Bu yorumu gerçekten hakkını son damlasına kadar hak eden bir bilişimden bahsediyorum.renklihost gerçekten tek tercihimdir. Benim tek sıkıntım güncel fileste bi ışınlanma sorunuydu, bunun dışında gerçekten işlerini en iyi bir şekilde yapan sorunlarınızı çözmeden bitirmeden işini en düzgün şekilde yapan bir bilişimdir. Bu yorumları bana para verdiler yada beni buna zorladılar gibi bir durum yoktur. Anlattığım yorumladığım her kelimenin kanıtı skype adresindeki konuşmalarımda mavcuttur. İnanmayan olursa özel olarak tek tek vermiş oldukları hizmeti gösterebilirim. Gerçekten tercihiniz RenkliHost olursa güvensizlik hissetmeyeceğinize inanıyorum.
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, nasıl bir firma? eksisi, artısı nedir? Sunucu almayı dusunuyorum.
sadece RenkliHost firmasından alışveriş yapanlar yorum atsın.
http://www.turkmmo.com/nasil-bilirs...im-ve-internet-hizmetleri-dolandiricilik.html Tavsiye edilmez.
Merhaba arkadaşlar, nasıl bir firma? eksisi, artısı nedir? Sunucu almayı dusunuyorum.
sadece RenkliHost firmasından alışveriş yapanlar yorum atsın.
Pazarları hizmet vermiyorlar. Pazar günü sakın server ı çökertmeyin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)